Van egy 17 éves fiam és autót szeretnénk neki venni,de tanácstalan vagyok milyen autót vegyek.Egy nem túl drága dízeles kocsira gondoltam mint például a 2-es és a 3-as golf.Ha tudnátok segíteni milyen fajtát szeretnek most a fiatalok akkor azt megköszönném.
Ezek mind jók köszönöm! Délután megmutatom aa fiamnakk és majd ő kiválaasza ameik tetszik
2013. febr. 6. 08:39
26/30 A kérdező kommentje:
Hát.. Nem tetszik neki a ford,még mindig a golfért van oda.2-es golfot benzinest vagy dízeles vegyek inkább neki?
2013. febr. 6. 16:50
27/30 anonim válasza:
A Golfból én csak benzineset vennék, de másból is kockázatosabb dízelt venni, mint benzinesek, mert ezek már fél millió km-et mentek kb és a legtöbbet egy nagy felújítás közeledése előtt passzolják el. Persze az megoldható, hogy veszel egy Golfot mondjuk 150ezerért és a másik 150ezret te költöd rá. Akkor legalább tudod, hogy megbízható lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!