Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autóba gondolkodjak a...

Davidkaa147 kérdése:

Milyen autóba gondolkodjak a fiamnak?

Figyelt kérdés
Van egy 17 éves fiam és autót szeretnénk neki venni,de tanácstalan vagyok milyen autót vegyek.Egy nem túl drága dízeles kocsira gondoltam mint például a 2-es és a 3-as golf.Ha tudnátok segíteni milyen fajtát szeretnek most a fiatalok akkor azt megköszönném.

2013. febr. 5. 14:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szerintem király, klassz, fiús kocsi.

De megemlítem mégegyszer a Honda CRX-et, ha ilyen korú/árú autókat nézegetsz, annál vagányabbat, klasszabb autót elképzelni se lehet.

2013. febr. 5. 22:51
 22/30 anonim ***** válasza:
Meg annál lehajtottabbat. :D Nagyon jó autó, de ennyiért nem lehet normálisat találni sajnos.
2013. febr. 5. 23:00
 23/30 szántóvető ***** válasza:
randa..nagyon gáz már nehari :)
2013. febr. 5. 23:01
 24/30 Syrakusa ***** válasza:

Ha dízelbe gondolkodsz mindenképpen akkor ezeket nézd meg:

[link]

[link]

ha jöhet benzines is akkor:

[link]

[link]

vagy ha kisebb ccm - is a nyerő:

[link]

[link]

Ez tutti bejönne Neki:

[link]

Ne Golfot!!!!Nagyon idejét múlt formavilág,a fiataloknak nem bejövős ami frissebb azt meg nem kapod meg 300 alatt normális állapotban.......

[link]

2013. febr. 6. 07:43
 25/30 A kérdező kommentje:
Ezek mind jók köszönöm! Délután megmutatom aa fiamnakk és majd ő kiválaasza ameik tetszik
2013. febr. 6. 08:39
 26/30 A kérdező kommentje:
Hát.. Nem tetszik neki a ford,még mindig a golfért van oda.2-es golfot benzinest vagy dízeles vegyek inkább neki?
2013. febr. 6. 16:50
 27/30 anonim ***** válasza:
A Golfból én csak benzineset vennék, de másból is kockázatosabb dízelt venni, mint benzinesek, mert ezek már fél millió km-et mentek kb és a legtöbbet egy nagy felújítás közeledése előtt passzolják el. Persze az megoldható, hogy veszel egy Golfot mondjuk 150ezerért és a másik 150ezret te költöd rá. Akkor legalább tudod, hogy megbízható lesz.
2013. febr. 6. 16:54
 28/30 szántóvető ***** válasza:

esetleg itt szétnézhetnél :)

[link]

2013. febr. 6. 17:07
 29/30 anonim ***** válasza:

Milyet szeretne?

Leültök a gép elé, beírod hogy max ár 230ezer, mert 70ezer kell a biztosításra meg az átírásra és választotok egyet.

Nekem ez rögtön megtetszett, annak ellenére, hogy dízel, ha tényleg jó minőségű cuccokkal csináltatta meg, akkor egy ideig ez még autó lesz: [link]

De ha a II Golfok etszenek neki, ezeket nézétek át: [link]

Esetleg vateraauto.hu-n is nézzétek meg.

III Golfot ennyiért nem tudtok venni, ami használható állapotban van.

2013. febr. 6. 18:40
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez elég jó és a dizel számomra előny
2013. febr. 6. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!