Davidkaa147 kérdése:
Milyen autóba gondolkodjak a fiamnak?
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves fiam és autót szeretnénk neki venni,de tanácstalan vagyok milyen autót vegyek.Egy nem túl drága dízeles kocsira gondoltam mint például a 2-es és a 3-as golf.Ha tudnátok segíteni milyen fajtát szeretnek most a fiatalok akkor azt megköszönném.2013. febr. 5. 14:38
11/30 anonim válasza:
12/30 anonim válasza:
én is 17 éves vagyok (gondolom nem sokkal külömbözik az ízlésünk)
én inkább az öregebb (persze nem a lerúgott exmunkás) autókat szeretem, (Golf 1,2, E Kadett, F Astra, Audi 80, Malac Passat) és persze csak is dízelt ! az jó nekünk, fiataloknak, beletankolunk 2500-3000 ér, ésa hétvégi buliba bőven elvisz minket :) én F astrával járok (isuzu tdi), tudom ajánlani :D olcsó hozzá bármi, ha a kölök netán zúzná :) vagy VW
14/30 A kérdező kommentje:
Ezek mind jók köszönöm.A fiam remekül vezet,jobban mint az annya , neki szerintem gyors pörgős kis autó kéne neki. A Golf nagyon a magáért beszél, de nem tudom hogy 2 e vagy 3-as és dízeles benzines. Ha ebbe tudnátok segíteni azt megköszönném
2013. febr. 5. 22:10
15/30 A kérdező kommentje:
A keret az autóra max 300 ezer.Ezt csak első autónak gondolnám neki.
2013. febr. 5. 22:14
16/30 anonim válasza:
Akkor egy jó 2-es. 3-asból elég lepusztultak vannak ennyiért. Szerencsés a srác hogy kap egy autót. :D
17/30 szántóvető válasza:
nehéz olyan autót kifogni amelyiknek jó a motorja.
18/30 A kérdező kommentje:
Most nézegetem a használtautó.hu-n.Én minimum egy 1.8-as dízelesre gondoltam mert azt tanácsolták hogy ien autóból benzinest ne vegyek.Erről mi a véleményetek?
2013. febr. 5. 22:37
19/30 szántóvető válasza:
kompressziómérés.ha nem kopott a motor akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!