Lejárt jogsival vehetek autót a fiamnak, úgy hogy a biztosítás is az én nevemen legyen?
Miért kell félrevezetni a kérdezőt?
Nem az autóvásárlást kérdezte, hanem a kötelező felelősség biztosítás megkötésének lehetőségét!
Ahhoz pedig kell érvényes jogosítvány!
így van, a fenti két válasz a helyes, az első értelmetlen!
Még kiegészíteném, hogy gépjárműhitelt sem adnak érvényes jogsi nélkül
Hát nekem még egy ügynök se kérte el a jogosítványomat kötelező biztosítás kötésekor! Csak megkérdezték mióta van jogsim, és beírták bemondásra!
Csak szólok én is, hogy az előző autóm hitele az anyám nevén volt, mert én akkor nem kaphattam hitelt. Anyámnak meg csak kismotor jogsija van!
A hitelező bankot nem érdekli az, hogy használja-e valaki amit vett, csak fizesse a részleteket!
Kismotor jogsira autó hitel!
Én tengeralattjárót vettem, és a hitelhez elég volt a BKV bérletem! Ne hülyítsük a kérdezőt!
Pedig 3-4 évente cserélem az autómat, de még sehol se kérték el a jogosítványomat! Anyámtól se, pedig mint fentebb írtam az előző hitel az ő nevén volt!
Ezt nem a szomszédom ismerősétől hallottam, hanem velem történt!
De a kérdés nem is ez volt, hanem a biztosítás!
Biztos valami dimenzió örvényben élek, de tőlem még biztosítási ügynök sose kért jogsit, csak a vizsga éve érdekelte őket! Bár az is igaz, hogy nem járok be az irodájukba, hanem, ha kell valami, akkor kihívom házhoz az üzletkötőt.
"Pedig 3-4 évente cserélem az autómat"-nak
Hidd el hogy kell! Egyébként újra elmondom, nem hitelről, hanem biztosításról kérdeztek, de mindkettőhöz kell.
Ha anyukád el tudta intézni enélkül, tud valamit, amit mi ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!