Kezdő jogsisként megvegyem ezt az autót vagy ebben a kategóriában ne is gondolkodjak? Vegyek olcsóbbat?
És? Az csak a műanyag volt. Eleve azalatt jön benne a gyűrődési zóna, teháét rendes ütközésnél az autó hamrónikaként összemegy, de cserébe biztonságosat ütközöl. (Minden autó elvileg így működik, a legjobb tudomásom szerint.) Mondjuk tény, hogy ez nem egy tank, azért nem ez véd a legjobban, de egy Opel, Skoda szintjét ebben az árban hozza.
(Az nem mérvadó, hogy leesett a műanyag egy kis koctól szerintem, mert úgyse az véd.)
Ha japán autót akarsz akkor Honda Civic, vagy méginkább Nissan Almera a jó választás. Ezek elnyűhetetlen kocsik, de a Civicnél sajnos a sok fiatal is rájött erre és sok a széthajtott sufnituningolt példány. A Nissan Almera is erős és megbzható, de abból nem látni ilyen feltuningolt példányokat. Szerintem a lépcsőshátú jól is néz ki és nagyon jó vezetni is. Igaz nem sokat vezettem, de amikor a 10 mázsás futó mögötte van, akkor is van még rő. Én 1.6-osat vezettem, de az 1.4-es sem lehet gyenge.
2-3 évvel idősebb, mint az általad linkelt, viszont olcsóbban hozzzá lehet jutni és sokkal szebb is mint az a oyoa, a megbízhaóságról meg már ne is beszéljünk. Szerintem ritka csúnya az a Corolla.
ez pl egy elég szép példány: [link]
Még esetleg a Renault Megane 1996-99 közötti autókat ajánlanám. Anyáméknak egy 97-es van és soha nincs baja. Olajcsere, műszaki, meg kopó alkatrészek cseréje, de azon felül semmi baja 8 éve mióta megvan nekik. 1.6-os motorral ez sem gyenge és ez is szebb, mint a Toyota szerintem. Apám elüött vele egy fácánt 95 km/h körül és csak gy alig észrevehető horpadás lett a motorháztetőn. Aki nem tudja hogy ott van az észre sem veszi. Csak sokan szidják a francia auóka, aminek biztos van alapja is, de ennek ellenére szerintem ez is megbízhaó autó.
pl ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!