Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen sornégyes túramotorok...

Milyen sornégyes túramotorok vannak 250cm3-s kategóriában?

Figyelt kérdés
Eddig 250-es kawát akartam, de az ugye gyorsasági/sport kivitel, és én eléggé hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy a motoron nem hasalok, hanem normálisan ülök. 3 krossz után pláne.
2012. júl. 11. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:

zzr 250-esem van (EX250). Egyáltalán nem kell rajta hasalni. Csak az új Ninjákon kell hasalni, de azok olyan picik, mint egy gurulós játékmotor.

Én nem vennék 4 hengeres 250-es motort, az 62 ccm-es hengereket jelent, nagyon picik...

2012. júl. 11. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy jövőre már csak 24 éves kortól lehet megszerezni az "A" korlátlant, kvázi idén nyáron levizsgázok Ak-ból, hogy aztán 2 év múlva legyen "A"-m. (Nem szeretnék még 4 évet várni.) És ha már van Ak-m, akkor kellene egy 250es motor is. Milyen 250-est javasolnál akkor? Krossz most nem kell, hasalós motor sem, 1,90 vagyok, 'szal elég hülyén néznék ki rajta,- szubjektív véleményem szerint.
2012. júl. 11. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Vegyél valami 250 es supermotot :)
2012. júl. 11. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:

183 cm vagyok, tavaly vettem a ZZR-t. Nagytestű és kényelmes, nekem nagyon bejön. Műszakilag is nagyon stabil - pont azért, mert sor2-es ikerkarburátoros. 40 LE, úgyhogy ha kell oda is lehet neki lépni de alapvetően békés élménymotorozásra tökéletes.

Én egyenlőre csak ezt a típust tudom neked ajánlani, mert ismerőseim mind nagyobb motorokkal járnak, így az kiesik.

2012. júl. 11. 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ. Egyébként milyen árban van a zzr? Csak azért kérdem, mert én nem találtam túl sokat.
2012. júl. 11. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem Bandit 250 van. Én meg vagyok vele elégedve. 5L körül eszik az én vezetési stílusom mellett, a vége 165km/h körül van ( előző tulaj mondta... igen, még NEM teszteltem le soha :) )

Nem hasalós az üléspozíció, sőt nekem jobban bejön mint az előző túra-enduromon.

Összességében egész jó kis gép, ha akar szépen tud menni.

A fogyasztást még biztos lentebb lehetne faragni. Én vegyesen használom inkább.

2012. júl. 11. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Enyém ilyen. 300e +/- 50e körül vannak.

Nem sokat árulnak belőle, ez tény, de megmondom őszintén én sem adnám el max. ha nagyobbra váltanék, mert nagyon jó kis gép.

2012. júl. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!