Milyen sornégyes túramotorok vannak 250cm3-s kategóriában?
zzr 250-esem van (EX250). Egyáltalán nem kell rajta hasalni. Csak az új Ninjákon kell hasalni, de azok olyan picik, mint egy gurulós játékmotor.
Én nem vennék 4 hengeres 250-es motort, az 62 ccm-es hengereket jelent, nagyon picik...
183 cm vagyok, tavaly vettem a ZZR-t. Nagytestű és kényelmes, nekem nagyon bejön. Műszakilag is nagyon stabil - pont azért, mert sor2-es ikerkarburátoros. 40 LE, úgyhogy ha kell oda is lehet neki lépni de alapvetően békés élménymotorozásra tökéletes.
Én egyenlőre csak ezt a típust tudom neked ajánlani, mert ismerőseim mind nagyobb motorokkal járnak, így az kiesik.
Nekem Bandit 250 van. Én meg vagyok vele elégedve. 5L körül eszik az én vezetési stílusom mellett, a vége 165km/h körül van ( előző tulaj mondta... igen, még NEM teszteltem le soha :) )
Nem hasalós az üléspozíció, sőt nekem jobban bejön mint az előző túra-enduromon.
Összességében egész jó kis gép, ha akar szépen tud menni.
A fogyasztást még biztos lentebb lehetne faragni. Én vegyesen használom inkább.
Enyém ilyen. 300e +/- 50e körül vannak.
Nem sokat árulnak belőle, ez tény, de megmondom őszintén én sem adnám el max. ha nagyobbra váltanék, mert nagyon jó kis gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!