Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Maximum 220. 000Ft-ért milyen...

Maximum 220. 000Ft-ért milyen 50-es motort ajánlotok Sport, Supersport kategóriában?

Figyelt kérdés
Évjárattal együtt lenne jó ha típust mondatátok, de 2000-nél nem nagyon szeretnék régebbit, és nem olyat amiben 40000km van... Konkrét hirdetés is jöhet ha találtok. Ezen belül különösebb kikötésem nincs, csak hogy esztétikailag ne legyen ramaty állapotban. Kecskemét közelében lévő motorok előnyben. A segítséget előre is köszönöm!

2012. júl. 7. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt nézelődj:

[link]

2012. júl. 7. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Néztem már részletesebb szűrővel is, és találtam párat.

Csak most a ti egyéni véleményetekre vagyok kíváncsi :)

Ezt a kettőt néztem egyébként:

[link]

[link]

De más márkák is érdekelnek, és a linkeltekről vélemény.

2012. júl. 7. 21:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Illetve még ez is tetszik:

[link]

2012. júl. 7. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Az Aprilia RS egy baromi jó választás minden szempontból. Nem tudom hogy mennyire ragaszkodsz a sportmotorhoz. Ha annyira nem akkor még a Yamaha DT is szóba jöhet. Az meg egy ilyen tipikusan elpusztíthatatlan motor.
2012. júl. 7. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:

YAMAHA TZR50R

APRILIA AF1

HONDA NSR

220ért érdemes nagyobb mocit venned és letenni a vizsgát mert ezek 50ccm-mel szervizigényesek.

vannak helyek ahol egy hónap alatt letudod tenni ha tapasztalt mocis vagy és részletre.

ha mégis 50ccm es mocit veszel akkor arra figyelj oda hogy vízhűtéses mocit vegyél,gyári tunningmenteset!

Mindenjót!

2012. júl. 8. 01:58
 6/7 A kérdező kommentje:

14 évesen nehéz lenne nagyobbra levizsgázni :)

Mindenkinek köszönöm a választ, ment a zöld.

2012. júl. 8. 02:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Néztem amiket az utolsó válaszoló írt. A tzr az kicsit drágább, azok 300 körül vannak ha az újabbakra gondoltál. De szerintem a régebbiekre amik 2000nél öregebbek, és valószínűleg sokat futottak, szintúgy mint a másik 2 általad írt típus. Másrészt ezek 120-180 körül vannak, és ha már 220ért vehetek, szeretnék nem egy régit venni :)

Ez szerintetek mennyire lányos?

[link] Bár a benne lévő 31000 km kicsit sok :/

2012. júl. 8. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!