Etz 250. Miért nehéz berakni egyesbe, kettesbe, ötödikbe?
Figyelt kérdés
nem az hogy annyira nehéz de érzek némi ellenállást.Néha(melegen)nem akarja venni az egyest.Néha ha finomabban rakom az 5.-et akkor talál egy ürest,én meg ezt akkor még nem tudom húzom a gázt mintha sebességbe lenne és felugrik az RPM 6000-re(kellemetlen és égő).Tudom hogy van üres minden fokozat között de azt nem szabadna megtalálnom ugye?Most Castrol Magnatec part synthetic 10w40 van benne.Hidegen ha 1-be teszem 10 cm-t fordul a kerék.Normális?szerintem nem tesz jót a hajtóműnek.2013. febr. 4. 19:09
1/4 anonim válasza:
Nem finoman kell pakolgatni a sebességeket, ba'sszad oda neki, eddig csak 3 etz-m volt, mondjuk azon nem annyira jelemző, hogy erőszakoskodni kell vele, de a ts125-el nem szabad szűzlányként bánni, abból volt rengeteg.
2/4 anonim válasza:
Javasolt olaj a gyári ásványi olaj.
Ha jól emlékszem 80w90 a gyárilag előírt.
Nekem is ilyen masinám van ,a váltója az egy érdekesség de aha sokat mész vele hamar megtanulod kezelni :)
Eleinte Én rengetegszer tettem üresbe sebességek között,még valami lehet egy durvabeállítás is kéne a kuplungodnak,ott a lenti csavarnál kell beállítani a 9mm-tert.
Szerelési könyveket itt letölthetsz hozzá
3/4 anonim válasza:
Égen és az első válaszolóval egyetértve tedd oda neki határozottabban.
Üdv!
4/4 anonim válasza:
Határozottan kell váltani, és keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!