Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonon (s50) hengert cserélt...

Simsonon (s50) hengert cseréltem és raktam össze a dugattyút toltam rá a hengert és beszorult a gyűrű és el tőrt aztán egy 2cm-es darab bele esett a forgattyús házba ez a veszek rá gyűrűt és összeteszem kidolgozza vagy meg fogja karcolni a hengert?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 17:36
1 2
 11/12 kgpassat ***** válasza:

Harkonnen!

Ez a gyerek csak kérdez, de nem olvassa a válaszokat.

Ezt meg is említettem neki, nem reagált rá. :)

Egyébként egyik kérdésénél valaki leírta, hogy tegyen a karterhez egy rongyot, nehogy valami beleessen. Volt értelme leírni neki?

Az addig oké, hogy kérdez, de minden egyes mozdulatot, na az már túlzás. Meg hiába kérdez, ha nem fogadja meg a tanácsot.

Írtam neki, hogy olvassa el a javításit, nézze meg a lehrvideot, ott minden hülye kérdésére választ kap.

Ha valaki nem hagyja, hogy segítsenek neki, annak nem lehet.

Agent pedig leírta a tutit.

2013. febr. 5. 16:23
 12/12 szokratesz ***** válasza:
de csinálhatsz egy egyszerű segédszerszámot is hogy a gyűrű könnyen belecsússzon a hengerbe. Vágsz lemezollóval egy egyenes csatorna bádog csíkot (kb. 3x20 cm) felteszed abgyűrűket a helyükre aztán kicsit beolajozod (akár wd40 is jó) Ráhajtod alemezt a gyűrűkre úgy hogy a lemez "omega" alakú legyen. Fontos, hogy a gyűrük illesztése fedve legyen aztán ráilleszted a hengert és áttiolod a dugattyút. Mi gyerekkorunkban így csináltuk a riga-verhovina-komár felújításokat.
2013. febr. 5. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!