A "4" évszakos gumi jó téliguminak is? Vagycsak olyan átmeneti darab?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 19:30
1/6 anonim válasza:
van olyan cipöd ami jó mind a 4 évszakban?na ez a helyzet 4 évszakos gumikkal is.nyáron 40-45 fokos aszfalt télen -10 es..
2/6 anonim válasza:
Sajnos a 4 évszakos gumi az nyáron se jó, meg télen se....
3/6 anonim válasza:
Ez valami új agymenés, én még nem is hallottam:D Négy évszakos gumi, ez jó...
4/6 anonim válasza:
Ezen én töprengtem ....ezek szerint feltalálták az intelligens gumit mely képes az kűlső hőfokhoz idomítani a gumi összetételét ..
Ez ügyfélhülyítő.......olyan auton tudom elképzelni aminek az éves futás ideje pár ezer km ...és télen tisztított körűlmények közt ...nyáron meg nem lépi át a 100 km-s sebeséget...
5/6 anonim válasza:
Nem téligumik, nézd meg ezt összehasonlításként: http://www.youtube.com/watch?v=JGfvyPtYR0Y
6/6 anonim válasza:
Nos nekünk mindig is 4 évszakos gumink van.El kell ismerni, hogy -25-öt is bírnia kell és a +40-et. Ez nem tesz jót neki. Az hogy csak kis km-re való cáfolom, mert szinte mindennap megy az autó. Csúszkálni nem szokott, jó természetesen jégen de ott mindegyik. Sokan azt felejtik el, hogy a ha fent van a téli gumi akkor megszűnik a tél és lehet menni mint állat. Nem, a téli gumi se egy csoda de jobban tapad hóban mint bármelyik más. Összetétel elvezetés...tudjuk...Nem csak a gumin múlik minden hanem a sofőrön is. Nem a legjobb megoldás de nem rossz. Igaz 4 évente szokták megadni magukat de nem szezonálisan működnek. (Citröen Berlingon 1.9D üzemelnek) Szóval a kérdésed a válasz. Jótéliguminak is ha normálisan használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!