Hol lehet venni dugatyu gyürű szorito szalagot?
Mondok egy kókány megoldást, olajszűrőfogóval is meg lehet oldani ha ügyes vagy.
Egyébként szerintem kint kéne körülnézned, többe kerül itthonról a posta mint maga a cucc.
Szerintem csak akkor érdemes beruházni ilyenbe, ha foglalkozásszerűen akarsz ezzel foglalkozni - ha csak egyet akarsz csinálni, mert épp a saját autódat/motorodat javítod, akkor sokkal gazdaságosabb a hagyományos megoldás: kell egy lemezcsík (szélesebb mint a gyűrűket befogadó dugattyúrész magassága), meghajlítva a dugattyú méretére. A két végét visszahajtod hogy összehúzva pár mm távolság maradjon a végei között, opcionálisan csavarral össze lehet húzatni, illetve hogy a henger/hengerblokk le tudja "tolni" a felső élén pár helyen (3-4-5) kicsit kifelé meghajtani fogóval. Gyűrűkhöz olajat, beállítani a végeiket a kívánt irányokba, olajat a hengerbe és mehet fel.
Jópár léghűtéses, különálló hengeres boxert összeraktam így - nagyon szépen működött pl. 1,5-ös alulemezből készített "szalaggal".
Ilyesmit beszerezni Szerbiában?
Nem mondod, hogy arrafelé nincsenek autósboltok?
Felénk általában ahol alkatrészt lehet venni, ott beszerzik a célszerszámokat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!