Szeretnék venni LED szalagot, hogy kell összeszerelni?
szia!
Mit nem értesz?:) írja a le írás, hogy:
- 12V DC egyenáramú tápegységet igényel.
- Egy betáplálási ágról maximum 5 méter üzemeltethető.
- 5 méternél hosszabb szakaszokhoz tápegység elosztó és hosszabbító kábelezés szükséges!
- Forrasztás: 5 másodpercig 260-300°C-on max. 50W-os forrasztó pákával.
- Feltekercselve üzemeltetni tilos!
Itt némileg vitatkoznék az 5méterel, DE neked nem javaslom - 12V DC egyenáramú tápegységet igényel.
- Egy betáplálási ágról maximum 5 méter üzemeltethető.
- 5 méternél hosszabb szakaszokhoz tápegység elosztó és hosszabbító kábelezés szükséges!
- Forrasztás: 5 másodpercig 260-300°C-on max. 50W-os forrasztó pákával.
- Feltekercselve üzemeltetni tilos!
De én ezt a felállást javaslom:
Led szalag +
+
Itt azért én leforrasztanám + zsugorcső a táp és a led szalag csatlakozó összeköttetést.
Ha nagyon nem tiszta amit írtam akkor hívj egy villanyszerelőt ezt a remek feladatott kb. 5000-10000ft-ból szerintem abszolválja. És akkor nincs para.
Ha esetleg érdekel még valami írj privátot, mert akérdésre nem biztos, h vissza nézzek.
Mi vettünk 5 méteres ledszalagot, a Bp VI. Eötvös u 28.-ban. Telefon: 06-70-701-7550
Van hozzá táp és van rajta csatlakozó, összedugtam, és világít, kész. Lehet rendelni bármilyen színűt. Házhozszállítás nem tudom mennyi.
Felragasztottam a konyhába a felső szekrény alá, bedugtam és világít. Nem forrasztottam semmit.
~2300-ért rendeltem az 5 méteres rgb ledsort + 900 ért a tápot
szerelni se kellett csak összedugni, ugyan 3 hét volt a posta de lazán megérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!