Te melyik autót választanád/ajánlod ezek közül?
Sziasztok!
Nővéremnek szeretnénk venni egy autót, ami az első autója lesz. Kinéztünk neki két autót:
Kíváncsi lennék a véleményetekre, melyiket választanátok, ha a helyében lennétek. Bármilyen pozitív, negatív kritikát, véleményt, tapasztalatot szívesen fogadok!
(persze az autókkal kapcsolatban és nem velem :D)
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkié hasznos volt! :)
Akkor most leírnám, hogy én is teljesen ezen a véleményen voltam, Fabiát, G Astrát és Vw Polot néztünk neki. Citroent nem. Ma elmentünk megnézni 1 Astrát, amin látszott a javítgatás, toldozgatás, úgyhogy ezt hagytuk. Néztünk egy fabiat, ami 850.000 volt, idős és fapados. Egy Peugeot 206-ost. És akkor láttuk meg a c3-mast... Később kiderült anno amikor gyártották testvérem kedvence
Azért elmentünk megnézni ezt Fabiát is. Nagy csalódás volt.
A képeken én sem vettem észre (ezért raktam fel a kérdést, hogy nektek feltűnik-e), de az első sárvédő és a küszöb érintkezésénél 5-5 cm átmérőjű rohadás mindkét oldalon. A jobb első ajtónál tenyérnyi horpadás és festék kopás. A hátsó lökhárítón (biztos koccolás miatt) berepedezett a festék. A motor kopogott a beltér szakadt.
Ennek tudatában melyiket választanátok? :)
Tanuljatok a mi hibánkból, mindig érdeklődjetek telefonon, mielőtt sok-sok km-t utaztok megnézni az autót!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!