Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te melyik autót választanád/aj...

Te melyik autót választanád/ajánlod ezek közül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nővéremnek szeretnénk venni egy autót, ami az első autója lesz. Kinéztünk neki két autót:

[link]

[link]

Kíváncsi lennék a véleményetekre, melyiket választanátok, ha a helyében lennétek. Bármilyen pozitív, negatív kritikát, véleményt, tapasztalatot szívesen fogadok!

(persze az autókkal kapcsolatban és nem velem :D)

2013. febr. 4. 16:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az a baj ezekkel a "kiszuperált" Skoda motorokkal, hogy elég csupán 30e km-enként szervízbe vinni olajcserére, míg mondjuk a Toyotát 15e km-enként kell. Ki tudja.. talán azért mert egy kiforrott megbízható motor?
2013. febr. 4. 19:50
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkié hasznos volt! :)

Akkor most leírnám, hogy én is teljesen ezen a véleményen voltam, Fabiát, G Astrát és Vw Polot néztünk neki. Citroent nem. Ma elmentünk megnézni 1 Astrát, amin látszott a javítgatás, toldozgatás, úgyhogy ezt hagytuk. Néztünk egy fabiat, ami 850.000 volt, idős és fapados. Egy Peugeot 206-ost. És akkor láttuk meg a c3-mast... Később kiderült anno amikor gyártották testvérem kedvence

Azért elmentünk megnézni ezt Fabiát is. Nagy csalódás volt.

A képeken én sem vettem észre (ezért raktam fel a kérdést, hogy nektek feltűnik-e), de az első sárvédő és a küszöb érintkezésénél 5-5 cm átmérőjű rohadás mindkét oldalon. A jobb első ajtónál tenyérnyi horpadás és festék kopás. A hátsó lökhárítón (biztos koccolás miatt) berepedezett a festék. A motor kopogott a beltér szakadt.

Ennek tudatában melyiket választanátok? :)

Tanuljatok a mi hibánkból, mindig érdeklődjetek telefonon, mielőtt sok-sok km-t utaztok megnézni az autót!!! :D

2013. febr. 4. 19:51
 13/18 alf ***** válasza:
ha rohad, akkor ne vedd meg, ki tudja, hol rohad még, ahol nem látod. amúgy is a citroent venném
2013. febr. 5. 09:30
 14/18 anonim ***** válasza:
attól maradhatsz a skodánál. nekem 11 éve van feliciám és eddig 30 e forintot költöttem alkatrészre. szüleimnek 5 éves rönó van és már egy százast rá kellett költeni. De ha rám hallgatsz veszel egy 528-as BMW-t:)
2013. febr. 5. 09:42
 15/18 anonim ***** válasza:
"attól maradhatsz a skodánál" a márkára gondoltam nem arra amit megnéztél.
2013. febr. 5. 09:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Ennek tudatában én elmennék nézni másik Skodát...(vagy éppen más márkát), mert sose 2 autóból választok hanem min 15-20-at vetek össze. Persze lehet, a végére már marad kettő, de csak olyan amiből nehéz választani, tehát sose utána megyek megnézni, hogy milyen a másik kocsi.
2013. febr. 5. 10:26
 17/18 anonim ***** válasza:
és ha már megvetted ne nézegess tovább az a legjobb amit vettél és kész . mert ha nézegetsz tuti találsz 200 al olcsóbban 2x jobbat ez mindig így van szinte.
2013. febr. 5. 10:45
 18/18 anonim válasza:
Ha már megvetted nézesd meg a C3-hátsó futóművét!Ha bármelyik oldalt csak pár centit is befelé dől a valamelyik kerék,akkor azt egy 100-as környékén fogod megúszni.Első szilentek ha megindultak a lengőkarban ,annak darabja (ha nem gagyit veszel)25-píz lesz!A gyenge váltó,a futómű valamint a rosszminőségű műanyagok,és a megbízhatatlan elektronika miatt ,én néztem volna inkább egy másik Skodát!
2013. febr. 24. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!