Bmw vagy Opel melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Bmw 316 Compakt 1.6 3 ajtos
Opel Atsra G Comfort ferdehatú vagy 3 ajtos 1.4
700 800 ezer ft körül melyiket miért választottad választanád ?
2012. nov. 25. 21:25
3/9 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az Opel a jobb választás.
4/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz feltétlenül BMW-t akkor az Opel.
6/9 anonim válasza:
az opel sosem kop el :)
bmw- csak akkora ha hajazol rá, és mindig van sok félrerakott pénzed az esetleges szervízelésére, mert ott koppanhatsz nagyot!
7/9 anonim válasza:
szerintem az egyik legpocsékabb kocsi a compakt 3-as
9/9 anonim válasza:
Ha olcsón akarod megúszni a fönntartását egy viszonylag jó kocsit akarsz egyértelmű, hogy a G Astra nekem speciel jobban is tetszik, de ez ízlés kérdése, ha 20-as éveidben jársz és a csajokat akarod elbűvölni akkor a 3-ast válaszd, mondjuk ezzel olyan kaliberűeket is bűvölsz el, na mindegy, de a 3-ast nehezebb lesz fönntartani, drágák az alkatrészek nehéz megkímélt példányt találni.
it a BMW 3-asa:
itt a G Astra:
most így képről is szerintem szebb az Astra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!