Te melyik autót választanád/ajánlod ezek közül?
Sziasztok!
Nővéremnek szeretnénk venni egy autót, ami az első autója lesz. Kinéztünk neki két autót:
Kíváncsi lennék a véleményetekre, melyiket választanátok, ha a helyében lennétek. Bármilyen pozitív, negatív kritikát, véleményt, tapasztalatot szívesen fogadok!
(persze az autókkal kapcsolatban és nem velem :D)
Szia! :)
Én a Skodát venném, azért mert a citroen francia és kereskedő hirdeti.
A citroen valljuk be, hogy jobban néz ki, bár ez relatív, de én jobban bíznék a skodába műszakilag.
Mindkettő jó állapotúnak tűnik és eléggé fej fej mellett vannak. SKODA
Köszi a válaszokat!
A skodát is kereskedő hirdeti, de még az előző tulajnál lett fényképezve.
Ha érdekel titeket melyik lett választva és miért, nézzetek vissza holnap után. :)
Én sem vagyok francia autó párti.
Skoda...
Ha a skodát választod, én kideríteném hogy a kocsi a kereskedő, vagy magántulajdonban van-e (rendszám alapján).
Ha magántulajdonban van, akkor beszélnék a tulajjal. (rendőr, vagy okmányirodás ismeretség kell hozzá hogy a tulaj nyomára bukkanhass). A kereskedő kb 15% felárral dolgozik, tehát a tulaj kb 650 db ezresre tartja az autót. Ha sikerülne megtalálni a tulajt, ő kb 10000 forintért kihozhatja a kereskedésből a kocsit. Én is így vettem tavaly kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!