Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te melyik autót választanád/aj...

Te melyik autót választanád/ajánlod ezek közül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nővéremnek szeretnénk venni egy autót, ami az első autója lesz. Kinéztünk neki két autót:

[link]

[link]

Kíváncsi lennék a véleményetekre, melyiket választanátok, ha a helyében lennétek. Bármilyen pozitív, negatív kritikát, véleményt, tapasztalatot szívesen fogadok!

(persze az autókkal kapcsolatban és nem velem :D)

2013. febr. 4. 16:35
1 2
 1/18 petizacc ***** válasza:
23%

Szia! :)

Én a Skodát venném, azért mert a citroen francia és kereskedő hirdeti.

2013. febr. 4. 16:39
 2/18 Zsolt75 ***** válasza:

A citroen valljuk be, hogy jobban néz ki, bár ez relatív, de én jobban bíznék a skodába műszakilag.

Mindkettő jó állapotúnak tűnik és eléggé fej fej mellett vannak. SKODA

2013. febr. 4. 16:39
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A skodát is kereskedő hirdeti, de még az előző tulajnál lett fényképezve.

Ha érdekel titeket melyik lett választva és miért, nézzetek vissza holnap után. :)

2013. febr. 4. 16:42
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Havernak volt ilyen C3-asa, semmi baja nem volt volt vele. Persze ez csak 1 a sokból, itt majd amúgy is mindenki azt mondja, hogy a Skodát :)
2013. febr. 4. 16:43
 5/18 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok francia autó párti.

Skoda...

2013. febr. 4. 16:57
 6/18 anonim ***** válasza:
Egyikse, de ha muszáj, akkor csakis a Skoda.
2013. febr. 4. 16:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Skoda. Mily meglepő! :)
2013. febr. 4. 17:30
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha a skodát választod, én kideríteném hogy a kocsi a kereskedő, vagy magántulajdonban van-e (rendszám alapján).

Ha magántulajdonban van, akkor beszélnék a tulajjal. (rendőr, vagy okmányirodás ismeretség kell hozzá hogy a tulaj nyomára bukkanhass). A kereskedő kb 15% felárral dolgozik, tehát a tulaj kb 650 db ezresre tartja az autót. Ha sikerülne megtalálni a tulajt, ő kb 10000 forintért kihozhatja a kereskedésből a kocsit. Én is így vettem tavaly kocsit.

2013. febr. 4. 17:43
 9/18 anonim ***** válasza:
én meg csak magánszemélytől vennék autót de akkor sem a női kategóriát (c3 fabia)bár nőnek lesz a kocsi így érthető ez a két típus, a citrom kényelmesebb és jobban megy 1.6 de kevésbé megbízható mint a skoda a fabiával valószínűleg nem lesznek műszaki gondok
2013. febr. 4. 18:50
 10/18 anonim válasza:
Skodákba kiszuperált régi VW motorok vannak amik jók de nem valami erősek,a C3-as sokkal nőiesebb ha jól vezet akkor meg nem lesz erős neki:) én citroent venném,jobb az a gép
2013. febr. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.