Mióta van jogsid? Hány autód volt? Melyiket miért adtad el?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 18:40
11/18 anonim válasza:
19/L Nekem 3 hónapja van jogsim. A 3hónap alatt vezettem már Seat Toledot, Mercedes CLS 55 és SLR-est, X6-os BMW-t, mindegyiket kaptam, nem adtam el egyiket sem.
12/18 anonim válasza:
1999 ota. Sajat kocsira meg nem futotta, sztem ez igy is marad. Apuek kocsijat hajtottam, de az utolso kocsit (astra h 1.7 cdti) en vettem, persze segitseggel :S. Elotte egy f astra volt, kozel 10 eves es nem akartam a bontoig hajtani, igy muszaj volt eladni. Na meg persze jobbat is szerettem volna. Megjegyzem a h astraval tobb a gond, mint az elozovel :S
13/18 anonim válasza:
Nekem 6 véve lesz ez év végén. 4 évig egy Fiat Polskim volt, aztán 21 évesen ment szegényem a bontóba... Nagyon szerettem.
Most lassan két éve van egy Marutim...
15/18 anonim válasza:
Aha... 19 éves lány SLR mercit :| ne haragudj, de ezt nem hiszem el, magyarországon két darabról tudok összesen :|
viszont,ha mégis igaz, egyszer látni szeretném :|
május óta van jogsim. Saját vas még nincs, csak rokonokét, barátokét vezettem, Fabia, új Swift, Astra 1.6, meg ilyenek. Erősebbet nem mertek alám adni még, ezeknek is nyekergett a hátsó gumija kanyarokban..
18F
16/18 anonim válasza:
24vagyok, 6 éve van jogosítványom, 2 autóm volt, az első TK lett, a másodikat most használom
17/18 anonim válasza:
1 éve van jogsim, nincs autónk, általában nissan micrát vagy chevrolette lacettit vezetek.
19/F
18/18 anonim válasza:
2006 óta van jogsim, az első egy 2004-es LAguna volt 1.8i, a második egy 2005-ös Civic 1.6 Sport, aztán 1 évig semmi, most egy 1990-es Civic 1.5i van :) Eddig ezt szeretem a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!