Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » S51-est vettem de az eladó...

Sacamiki kérdése:

S51-est vettem de az eladó nem tudott róla mondani semmit mert ő is kapta. Igy nem tudom, hogy bejáratós-e vagy sem. Mikor elér egy felsőbb fordulatot csörög az egész, szerintem a motorbol jön. Csak menetközben van ez. Üresjáratnál semmi. Vki?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 11:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ez nem bejáratos.

lehet venni kéne bele egy másik dugút és fel kell fúrattatni.

A csörgés lehet az hogy neki9verődik a henger falának a dugó,de lehet akár valamelyik csapágy ,tűgörgő hibája is .

Erővel hogy áll?Van benne?tudod mihez viszonyítani?De aztán lehet akár kopogásos égés,beleérhet a gyertya,nincs benne hengerfejtömítés,ha lóg a láncod és cserés azi csöröghet,úgy nagyjából ennyi.

2013. febr. 2. 12:04
 2/20 anonim ***** válasza:

"Nem tudott róla mondani semmit" - vagy inkább nem akart. :) Én elhiszem, hogy vannak tudatlan eladók, akik még az általuk eladásra kínált motor pontos típusát sem tudják (vettem ilyentől motort többtől is), de azért a vevők is elég naivak tudnak lenni...

Biztos lehetsz benne, hogy nem bejáratós.

2013. febr. 2. 12:12
 3/20 anonim ***** válasza:
majd fog csörögni alapjáraton is amelyik simsont hajtanak az csörög is tűgörgő szokott csörögni de ha van benne erő akkor semmi gond,20e ft-ból kijön a felújítás dugó fúratás csapágy tűgörgő főtengely ,de én 10éve szerelgettem simót azóta változtak az árak
2013. febr. 2. 12:20
 4/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg bejáratós egy 30 éves motor,ja xD
2013. febr. 2. 12:31
 5/20 anonim ***** válasza:

A Simson akkor simson ha csörög. Igen lehet bejáratós akár egy 40 éves motor is, mert tudod van olyan hogy felújítás, hengerfúrás, új dugattyú. És ezt be kell járatni.

"A csörgés lehet az hogy nekiverődik a henger falának a dugó" Ezt megmagyaráznád? Kérdező ne törődj a csörgéssel, arra figyelj hogy mindig legyen benne egy cirka 45 ös keverék, meg a blokkba olaj. Akkor nem lesz vele semmi bajod.

2013. febr. 3. 13:26
 6/20 anonim ***** válasza:

Najó,maradjunk a realitások talján.

Először is,ha egy "kapott"simsont vettél,akkor nézz utána hogy nem keresi-e valaki.

Ha pedig csörög zörög,akkor elég nagy esély van rá

hogy nem bejáratós.

Egyébként megnézed a blokkot alul,és máris látod hogy meg lett-e bontva.

Felső tűgörgő,rosszabb esetben alsó.

2013. febr. 3. 15:14
 7/20 anonim ***** válasza:

# 5/6

Ha kopott a dugattyú akkor van helye nekiverődni a persely falának és emiatt is csöröghet.

ezt olvastam már szak könyvben is és egy olyan szerelővel is beszéltem erről aki 20 éve a szakmában van a motorok terén és jó is benne.Természetesen ez is csak a csörgés egyik variációja lehet.

2013. febr. 3. 16:23
 8/20 anonim ***** válasza:

Én 20 éve simsonozok,de kopott dugóval még nemtalálkoztam.

Gyűrűkkel annál inkább.

2013. febr. 3. 16:51
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lelkes válaszokat! Ma szétkapom és ránézek hátha észre veszek vmi furcsát! Bár annyira nem tudom, hogy mikor néz ki rosszul :) Egyébként nem leharcolt. sőtt!! Jha és kaptam pár alkatrészt hozzá. (henger, uj gyűrű, uj tűgörgő, dugattyu, tömitések stb) És amugy nem csörög csattog csak kb 55km/h-nál hallatszik hangosan mint ha valami valamivel összeverődne.
2013. febr. 4. 10:38
 10/20 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a gyertyába ér bele a dugó,vagy nem jó a valamelyik csapágy vagy lóg benne valami és nagyobb fordulatnál jobban kimegy a dugó.Én azért gy szerelővel megnézetném mielött neki állsz mert tapasztalt fül megmondja hogy mi a baja.
2013. febr. 4. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!