Ezek ugrottak be.xD De amúgy keress rá guglin, az összeset kihozza...
2012. szept. 24. 20:37
2/17 anonim válasza:
Áh micsoda hülyeségeket írok. A D.gray-man csak 1.évadig van!xD De kihagytam a Narutot, meg a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex-et de gondolom nagyját már ismered, a felsoroltaknak.:D
2012. szept. 24. 20:41
3/17 anonim válasza:
Először járj nyelvtan órára.
2012. szept. 24. 22:07
4/17 anonim válasza:
Majd ha megfelelően kéred.
2012. szept. 25. 14:58
5/17 anonim válasza:
Mekkora trollok vannak itt. Most komolyan, nem tudtok eltekinteni a hibáitól, és segíteni a gyereknek egy kicsit?:D Így is lehetett érteni amit akar.
2012. szept. 25. 16:17
6/17 anonim válasza:
Nem trollok vagyunk, csak egyeseket idegesít, hogy a mai fiatalok egyáltalán nem tudnak helyesen írni, helyesen fogalmazni és a mondat szerkesztéssel is problémák vannak. Nem várom el egy 10 évestől, hogy kitűnő helyesírása legyen, de azért van az oldal azon funkciója, ami aláhúzza a hibákat, hogy elkerüljük ezt. A léciről meg ne is beszéljünk...
2012. szept. 25. 16:26
7/17 anonim válasza:
Nem mondom, tény, hogy idegesítő, de nem kell meglátni és kész.:D /De az aláhúzóssal totálisan egyet értek. Engem is a GYIK hibajavító rendszer tanított meg a helyes írásra./
2012. szept. 25. 16:41
8/17 halibel válasza:
Azért valljuk be, az is elszomorító, hogy valakit a gyakori kérdések szóaláhúzó rendszere tanítson meg helyesen írni... És nem azért, hogy perszifláljalak...
Én is szívesen válaszoltam volna, ha megfelelő módon, helyesen írod le a kérdésedet.
2012. szept. 25. 17:02
9/17 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem szomorú rám nézve, hanem inkább a tanárokra.:) Szerintem nagyon jó dolog, hogy jól éreztem magam, és közben tanultam is. (De nyilván, én sosem voltam ilyen rossz nyelvtanból, meg rengeteget olvasok.)
2012. szept. 25. 18:10
10/17 A kérdező kommentje:
Annak akit zavar a helyesírásom
Te buta állat arra még nem gondoltál, hogy esetleg nem magyar vagyok?Mivel hogy Szlovákiában élek és szlovák iskolába járok!az már csak + hogy magyarul is beszélek, de tudod mit mutasd meg te is hogy mit tudsz szlovákul aztán majd én nevetek rajtad!10 éves vagyok és már majdnem hogy anyanyelvi szinten beszélem a nyelved.de most ahogy láthatod a kedvedért több hangsúlyt fektetek a helyesírásra mind a beszédre! Ahhoz hogy észhez térj ajánlok néhány IQ tesztet lehet hogy megérteti veled mennyire buta vagy!
Annak aki küldött Animációkat: Nagyon szépen köszönöm!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!