Múlt nyáron (2012) letettem az A1 motorjogsit B125-ös rövid tanfolyam révén.2 év múlva (2014 nyarán) letehetem a korlátlant a jelenlegi szabályzás szerint?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 21:04
1/7 anonim válasza:
Nem.
Január 19.-e óta az A2 vagy Ak kategóriát számolják be.
3/7 A kérdező kommentje:
Most vagy elmegyek és megszerzem az A2-t, és majd 21 évesen mehetek a korlátlanra, vagy várok még pár évet. Előbbi megint felesleges 80 ezer kidobását jelentené az ablakon....gratulálok nekik...
2013. jan. 31. 21:21
4/7 A kérdező kommentje:
18 vagyok, múlt nyáron tettem le az A1-et, mert akkor azt hazudták még, hogy 2 év és mehet a korlátlan.
2013. jan. 31. 21:22
5/7 anonim válasza:
Hát, a változások a 2011 december 28.-ai magyar közlönyben lettek kihirdetve, csak nem reklámozták.
Egyébként nem fölösleges, ugyanis megúszod a KRESZ-t az A2-nél ha egy éven belül elkezded, ami kb ugyanannyi lenne mint amit kifizettél, és addig is motorozhatsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem még a Simson untig jó, nincs is más amivel mehetnék, csak a jogsi a lényeg.
Ez, hogy nem kell megcsinálni a KRESZT az 1 éven belüli elkezdésnél, hogy is van? Márciusban tettem le a B-t, júniusban meg megint mennem kellett KRESZ-ből. Nem a vizsga okoz gondot, csak az ára. Hány órát kellene vennem kb. és miből, ha letenném akkor majd nyár felé az A2-t?
2013. jan. 31. 21:29
7/7 anonim válasza:
Gondolkozz el milyen kategóriában akarsz motorozni, ha megcsinálod az A2-őt az már 35Kw tehát vezethetsz pl. 250 köbcentis krossz endúrót, 600-as Choopert, suzuki gs500, kawasaki e5, honda cb500, az utóbbi 3nak a végsebessége kb 205-210
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!