Jól értem, hogy semmiképpen nem lehet megúszni a KRESZ-tanfolyamot KRESZ-vizsga letétele előtt?
Figyelt kérdés
2008-ban jártam tanfolyamra, sikeresen letettem a vizsgát is, de a jogosítványt végül nem szereztem meg, így a vizsgám mára elévült. Ezért - gondolom érthető módon - szeretném megspórolni a KRESZ-tanfolyam költségeit. Van erre mód?2012. dec. 15. 20:05
1/7 anonim válasza:
Nincs, akkor lett volna ha 2 éve már lejárt, de még a 2,5 évet nem érte el, akkor elég lett volna újra levizsgázni. ÍGy tanfolyamra is kell járnod.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 15. 21:50
4/7 anonim válasza:
2008 óta elég sok pontban változott a kresz. Nem lehet megúszni, de hidd el ez nem is baj, majd rájössz! Meg alapból nem árt kicsit felfrissíteni az emlékezeted. Én minden évben megveszem a legújabb kresz oktatóprogramot és tanulok minimum egy hétig.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez világos, és értelemszerűen felkészülés nélkül nem is mentem volna vizsgázni (meg hát a vizsga amúgy is azért van, hogy a felkészületlen embereket kiszűrje, nemde?), csak valamiért úgy tudtam, hogy a tanfolyam már nem előfeltétele a vizsgázásnak.
De talán túl sokat nem is lehetne spórolni a dologgal, úgyhogy nincs mit tenni, el kell kezdeni az elejétől.
2012. dec. 16. 00:23
6/7 anonim válasza:
Bizony és ugyebár így is mennyi hülye van az utakon, hát mégha nem lenne köteező a kresz tanfolyam. A biciklisek így is kész katasztrófák. Elsőbbségadás, piros, buszsáv, mindent megszegnek ami létezik. Itt láthatod a következményét ha valaki kresz tanfolyam nélkül megy ki az utcára. A bicikliseknek is kötelezővé tenném egy bizonyos kor felett, mikor már nem nagymama körül bicikliznek a játszótéren. Mégpedig kétévente tenném kötelezővé!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!