Szerintetek jó az Osram H4-es 60/55W-os 4200 kelvines xenon?
Figyelt kérdés
egy opel astra-ba akarom bele tenni 2-ét izzó cseréről lenni szó abból szólnának a csendőreink? a tescóba láttam ezeket a xenon izzókat2013. jan. 31. 18:11
1/19 anonim válasza:
Azt ugye vágod, hogy a Xenon nem annyiból áll, hogy az égőt kicseréled? És azt, hogy a foncsort igen hamar szétégeti? Plusz a tescoban szerintem maximum Xenon hatású izzót fogsz találni.
2/19 anonim válasza:
Ha Tescos és H4-es 60/55W-os, akkor az CSAK xenon hatású de nem xenon izzó!
3/19 A kérdező kommentje:
olyan az aljzata mint a lada illesztőfelülete három felé ágazódik jobb-ball egyenes néztem van cool blue meg valami jégfehér vagy a cool blue az drágább volt az 6500-ft körül volt a másik neg valami silver star az neg 2499-ft volt mi a véleményetek nekem az mindegy ha csak olyan hatása van de legalább nem szólnak belőle nem?
2013. jan. 31. 18:38
4/19 A kérdező kommentje:
de ugye eza fajta nem éget ki semmit ugye eza fajta
2013. jan. 31. 18:44
5/19 anonim válasza:
Ha csak a hatása olyan, az nem gond, viszont kb biztos, hogy többször fognak kiszedni, mint eddig, arra gondolva, hogy "hohohó! xenon! büntetünk!"...
6/19 T5- válasza:
Volt mind a kettő, a a cool blue az fehéres, a s. star meg csak simán fényesebb mint a standard izzók. Amúgy nem xenon, hanem xenon hatású izzó, rendőr nem szólhat érte, mert a lumen tartományon belül van, színhőmérséklet megfelelő, és E jelzéssel el van látva. Jobb mint a sima izzó amúgy, de a tacsóban nagyon drága, szakboltban pár ezerrel olcsóbban hozzájuthatsz.
7/19 A kérdező kommentje:
akkor autós boltban vegyem meg? de silver star az olcsó volt akkor az csak ilyen fehéreset világít jól értem javítsatok ha tévedek
2013. jan. 31. 18:52
8/19 A kérdező kommentje:
a silvernek nilyen színe van? :D
2013. jan. 31. 18:55
9/19 anonim válasza:
Nekem a helyzetjelvőm cool blue. Fehérebb a fénye valóban a sima halogénnél, de a xenontól nagyon messze van. Bi-xenon fényszóró van az autómban, úgyhogy látom a különbséget. Ahhoz képest a kis helyzetjelző izzó még mindig sárga.
Amúgy milyen Astráról van szó. Nekem H Astrám van, de abba tuti nem jó a H4-es.
10/19 T5- válasza:
fehér de sárgásabb mint a c.b.-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!