Mit jelent lámpáknál h H1 H7 H4 stb?
Figyelt kérdés
Van egy 146os alfa romeom,és abba szeretnék xenon hatású izzót,de fogalmamsincs h mit jelentekenk ezek a H -s jelzések:S valaki aki ért hozzá megtudná mondani hogy milyen van az én autómba?:S esetleg a foglalat méretét jelöli? de a fő kérdésem az hogy az én autómba milyen kell? válaszotokat előre is köszönöm2013. jan. 27. 20:43
1/5 anonim válasza:
szerintem abba h4es való. az a foglalatokat jelöli
2/5 anonim válasza:
Ezek a betű-számn kombinációk a foglalatot és a bele való izzót jelölik. A H1 és H7 egy izzószálas, 55 W-os izzóhoz való, a H4 két izzószálas, 60/55 W-os. Ha a tompítottat és a távfényt ugyanaz a lámpatest adja, akkor ez kell bele, ha két külön lámpa világít, akkor H1 vagy H7 kell bele. Tudtommal a 146-osnál valami ilyesmiről van szó, két-két optikai egység van oldalanként.
Egyébként meg kiveszed az izzót és megnézed, hogy milyen. Pontosan ugyanolyan kell a helyére.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszotokat:)
2013. jan. 27. 21:00
4/5 anonim válasza:
Szia!
Az izzófoglalatot jelőli.
A H4 hagyományos két izzószálas , ott használják ahol csak egy lámpatest van.
A H7 a modernebb autókban van és csak egy izzószál van benne.
A H1 klasszikus ködlámpa izzó, de sok autóba használják távolsági fényszóróhoz, de akkor két lámpatest van.
5/5 anonim válasza:
Nekem is 146-osom van, az enyémbe H1-es megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!