Közlekedési lámpáknál rám tör az átmenési pánik. Nem merek átmenni vagy út közepén földbe gyökerezik a lábam. Mit csináljak, hogy győzzem le? Olyan hülyén érzem magam.
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 19:30
1/3 anonim válasza:
Alkalmazd az érzelmi megszabadítás technikáját. A módszerről sok anyagot guglizhatsz: ezt írd be a keresőbe: eft! 5 perc alatt megszabadulhatsz a módszer alkalmazásával a problémádtól. A tanulmányozásra több időt kell szánnod, viszont a módszer 5 perc alatt megtanulható. és az ötperces önkezelés végén semmit sem fogsz érezni a közl. lámpánál. De akkor és ott célszerű a kezelést elvégezned, ahol éppen rádjött a majré, hogy érezd, hogy már nem érzed...
2/3 anonim válasza:
Én tudok egy egypercest is, vegyél fel napszemcsit!! :D
Ugyanezzel a problémával küzdök én is, borzalom, csak ha fáradt vagyok akkor pánikolok be. Volt hogy alig tudtam hazamenni :DD
3/3 anonim válasza:
...én a közepénél már átmegyek de néha, mire odáig elérek már mintha lebegnék olyan rosszul leszek:((( meg mintha lökdösnének. De csak nagyobb zebráknál!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!