Xenonból melyiket válasszam?
3000k-s ban gondolkodtam mert elvileg annak melegfehér / sárgás szine van és nem szúrja ki a rendőr.. nem feltünő!
szerintetek??
Igen 4000 Kelvin körüliek meleg fehérek,de a legjobban a 6000 Kelvinessel látsz.
OFF
Mellesleg én hülyeségnek tartom ezt a fényszorómósó birkaságot.
Ezt azért találták ki mert ha jól tudom UV fényt is bocsát ki és ezt szeretik a bogarak.
A saját autómon is beépített Xenon van, még sohase villogtak rám ezért, ja és alig volt eddig bogaras a kocsim mert attól fögg hogy mennyivel mész. 100 km/h fölött jóval bogaras szokott lenni
Na meg a gyári Xenonosok sem mossák csak ha már olyan piszkos a lámpa hogy alig lát már :)
Nem a fényszórómosó a gond, az jó eséllyel csak duma.
Más a lámpa test a foncsor, mint egy gyári xenonnál.
Nem lehet beállítani jól az utólagos xenont, és vakítani fognak!Szórt fényt produkál.Te jól látsz, de a másik baromira nem.És ez viszont veszélyes, és tilos
Nem véletlenül követelmény a mosó
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__290..
"Más a lámpa test a foncsor, mint egy gyári xenonnál. "
Ebbe teljesen igazad van
Tényleg az a lámpatest jó ami xenonos ha xenont rakunk bele
És igaz hogy elég sok xenonos kocsi szórja szanaszét a fényt, de láttam már régi kocsiba (gyárilad nem xenonos volt) is de nem vakított.
De ahogy leírtam már nekem is sajna utólagosan beépítve a xenon de még sosem villogtak rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!