Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "Motorstörg werkstatt" Ez mit...

"Motorstörg werkstatt" Ez mit jelent? VW írta ki

Figyelt kérdés

werkstatt műhelyt jelent, de a másik szót nem tudom

Elkezdett villogni az izzítási ikon. (énszerintem elszállt az egyik izzítógyertya, igazam van-e?)

2013. jan. 30. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
A másik szó: "motor hiba"
2013. jan. 30. 20:03
 2/10 Emberek válasza:
az elképzelhető. hogy elszállt az egyik gyertya, de attól még mennie kell x-1 hengerrel is!
2013. jan. 30. 20:37
 3/10 A kérdező kommentje:
akkor majd rámérek, amúgy tudom hogy megy hisz ezek ízzítás nélkül is beindulnak :) (nagynyomású dízel)
2013. jan. 30. 20:46
 4/10 szántóvető ***** válasza:
valószínű.izzítógyertya csak a beindítás előtt működik,esetleg utána pár másodpercig.ha beindult a motor akkor minden henger működni fog.
2013. jan. 30. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Störg, mint störung, azaz zavar, hiba. Értelemszerűen a motorstörung a motorhiba. És szervizbe akar küldeni, csak a légyszíves nem fért ki a kijelzőjére. :P
2013. jan. 30. 23:15
 6/10 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek!

(3 db gyertya lett oda) :(

2013. febr. 1. 22:39
 7/10 anonim válasza:
Gondolom mar nem tul aktualalis neked, de engem ma ugyanezzel remisztett meg a kocsi. Elmentem szerelohoz aki rohogve kouolte hogy valszeg az egr szelepem koszos volt, huzassam kicsit jobban hogy tisztuljon. Utana nem csinalta, de azt mondta lehet hogy egy gyertyacsere nem art ha rosszul indult telen. Tokeletesen indult igy azt mondta szerinte csak koszos a szelep. Teny hogy mostanaban nem sokat hasznaltam hosszu tavon es mivel automata annyira nem is huzattam tipben sem. Elvileg nalam most jo. Esetleg ha meg felnezel leirhatnad nalad mi volt a baj es mi lett a vege. :)
2014. ápr. 3. 14:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Helló

Az izzítógyertya csak véletlen egybeesés volt hogy rossz.

(azt sajna nem jelzi ennél a kocsinál ha elromlik)

Ezeknek a kocsiknak ez a check engine lámpájuk (nincs sárga motorikon)

Tehát sok hibalehetőség lehet.Apropó: ismerek olyat aki csak városba használja mégse problémázik az EGR.

Ja a kocsi pedig passat

Nekem a hibám pedig csak féklámpa kapcsolóm volt. Ezt könnyen leellenőrizheted, mert megnézetted valakivel hogy hátul megy e a féklámpa.

Ha nem ez akkor rá kell dugni egy gépet és majd böfög valamit :)

2014. ápr. 8. 23:39
 9/10 anonim válasza:

Sajnos nekem is a feklampa viccelodik. Ami nem olyan poenos a varosban ugye...Ez is Passat, 3bg. Meg annyit meg tudnal mondani.nekem, hogy hol van ez a kapcsolo? Mert kicserelnenk, csak az a gond, ha hazilag nem lehet, akkor a szerelo barat csak sokara erne ra.

Nagyon koszonom a valaszt, egyebkent az izzito lampa azota se villant fel. Talan atnezetem az egesz autot, mert ahanyszor valami felvillan, kisebb infarktust kapok :)

Koszi a valaszt elore is!!!

2014. máj. 6. 22:47
 10/10 A kérdező kommentje:

Otthon is ki tudod cserélni

Egy kicsit bontanod kell. A fékpedál szárának a háta mögött van. Elég kényelmetlen kivenni de ez van. El kell forgatni és úgy fog kijönni.

Az újnál be kell állítani ugyanúgy ahogy volt a kiállórészét

De azt nem tudom hogy vigyázni kell-e vele mert van olyan amit ha túl nyomsz akkor már nem tudod visszahúzni. De sajnos nem tudom hogy ez ilyen volt avagy nem

2014. máj. 12. 23:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!