"Motorstörg werkstatt" Ez mit jelent? VW írta ki
werkstatt műhelyt jelent, de a másik szót nem tudom
Elkezdett villogni az izzítási ikon. (énszerintem elszállt az egyik izzítógyertya, igazam van-e?)
Kösz mindenkinek!
(3 db gyertya lett oda) :(
Helló
Az izzítógyertya csak véletlen egybeesés volt hogy rossz.
(azt sajna nem jelzi ennél a kocsinál ha elromlik)
Ezeknek a kocsiknak ez a check engine lámpájuk (nincs sárga motorikon)
Tehát sok hibalehetőség lehet.Apropó: ismerek olyat aki csak városba használja mégse problémázik az EGR.
Ja a kocsi pedig passat
Nekem a hibám pedig csak féklámpa kapcsolóm volt. Ezt könnyen leellenőrizheted, mert megnézetted valakivel hogy hátul megy e a féklámpa.
Ha nem ez akkor rá kell dugni egy gépet és majd böfög valamit :)
Sajnos nekem is a feklampa viccelodik. Ami nem olyan poenos a varosban ugye...Ez is Passat, 3bg. Meg annyit meg tudnal mondani.nekem, hogy hol van ez a kapcsolo? Mert kicserelnenk, csak az a gond, ha hazilag nem lehet, akkor a szerelo barat csak sokara erne ra.
Nagyon koszonom a valaszt, egyebkent az izzito lampa azota se villant fel. Talan atnezetem az egesz autot, mert ahanyszor valami felvillan, kisebb infarktust kapok :)
Koszi a valaszt elore is!!!
Otthon is ki tudod cserélni
Egy kicsit bontanod kell. A fékpedál szárának a háta mögött van. Elég kényelmetlen kivenni de ez van. El kell forgatni és úgy fog kijönni.
Az újnál be kell állítani ugyanúgy ahogy volt a kiállórészét
De azt nem tudom hogy vigyázni kell-e vele mert van olyan amit ha túl nyomsz akkor már nem tudod visszahúzni. De sajnos nem tudom hogy ez ilyen volt avagy nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!