193 cm magassággal SV 650, CBF 600 felejtős, mindenképpen túra motorban gondolkozzak inkább?
Sziasztok!
Tudom tudom tele van az ehhez hasonló kérdésekkel a net, elég sokat megnéztem én is, de konkrétan választ nem kaptam rá. Inkább a 2008-as modellekből nézegetek, árban is úgy a másfél millió Ft a plafon.
Majom a köszörű köszön, csúnyán fogalmazva.
Ha a korod engedi és a pénzed, Hayabusa nem opció? nagyon jó motor.
Én CB600F-fel kezdtem motorozni, se kipörgésgátló, se ABS. Ha észnél vagy és jársz tréningre, nincs ezekkel gond. A nehéz meg megint relatív, mert akár 200, akár 150 kiló akar borulni, az borulni fog. Az meg rajtad múlik, hogy ne akarjon borulni.
Kérdés, mi a hosszú táv, ami alatt fáj a hátad. De pl. CB500F helyett ott a CB500X, ami még mindig a naked vonalat hozza, és magasak azt választják, nem tudom fejből, 600-asok körében van-e ilyesmi egyes márkáknál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!