Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 193 cm magassággal SV 650,...

193 cm magassággal SV 650, CBF 600 felejtős, mindenképpen túra motorban gondolkozzak inkább?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom tudom tele van az ehhez hasonló kérdésekkel a net, elég sokat megnéztem én is, de konkrétan választ nem kaptam rá. Inkább a 2008-as modellekből nézegetek, árban is úgy a másfél millió Ft a plafon.

#CBF600n #motoros magasság
tegnap 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Majom a köszörű köszön, csúnyán fogalmazva.

Ha a korod engedi és a pénzed, Hayabusa nem opció? nagyon jó motor.

tegnap 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne felejtős?
tegnap 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen felejtős, de sokkal egyszerűbb úgy választ kapni, hogy megnézed pár geometriai paraméterét, és bemész egy szalonba, felülsz hasonló kialakításúra. Vagy kibérelsz egy motort 1-2 napra és kipróbálod.
tegnap 21:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Inkább a nakedek felé húz a szívem, a nagyon sport motor nem tetszik. A korom engedi, a magasságom miatt aggódom még, annó er6n-el vizsgáztam, ott azért hosszútávon fájt a hátam, az sv közel egy magasság és a tartás is nagyjából ugyan ez. Ezért gondoltam. A CBF 600-as meg igazából azért kérdéses csak bennem mert úgy olvastam/hallottam, hogy első "nagy" motornak nehéz.
tegnap 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Én CB600F-fel kezdtem motorozni, se kipörgésgátló, se ABS. Ha észnél vagy és jársz tréningre, nincs ezekkel gond. A nehéz meg megint relatív, mert akár 200, akár 150 kiló akar borulni, az borulni fog. Az meg rajtad múlik, hogy ne akarjon borulni.

Kérdés, mi a hosszú táv, ami alatt fáj a hátad. De pl. CB500F helyett ott a CB500X, ami még mindig a naked vonalat hozza, és magasak azt választják, nem tudom fejből, 600-asok körében van-e ilyesmi egyes márkáknál.

tegnap 22:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Még esetleg egy 700-as transalpon gondolkoztam, ha mondjuk így a teljesen naked vonalat elhagynám.
tegnap 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy érdekes a szempont, nekem az volt a fő szempont, hogy ne legyen szürke és legyen körlámpás, de azért azt is figyelembe vettem, hogy ne sor2-es legyen, azért egy fillért nem adnék. :D
tegnap 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!