Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 193 cm magassággal SV 650,...

193 cm magassággal SV 650, CBF 600 felejtős, mindenképpen túra motorban gondolkozzak inkább?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom tudom tele van az ehhez hasonló kérdésekkel a net, elég sokat megnéztem én is, de konkrétan választ nem kaptam rá. Inkább a 2008-as modellekből nézegetek, árban is úgy a másfél millió Ft a plafon.

#CBF600n #motoros magasság
nov. 21. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Ez az, ami hülyeség. Igen, felszeged a tekinteted, de egy normális sisak azért nem terheli meg a nyakát egy egészséges felnőtt embernek. Arra meg te sem térsz ki, hogy milyen más izomnak kéne megerősödnie. Merthogy ugye normális motorozáskor csípőtől felfelé laza az ember. Akinek elfárad a karja motorozás közben, az rosszul ül a motoron.
nov. 22. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 Kérdezőnek a hátával volt problémája, és akinek szar a testtartása az tök mindegy milyen motorra ül, eleinte fájni fog a háta.

Nyak, de a test egyik része sincs ahhoz hozzászokva, hogy tartósan egy pozícióban legyen, és bicajon nem volt rajtam sisak, akkor is megfájdult a nyakam

De mondok mást. Sokáig sima szivacsos ágyam volt, és mikor vettem egy már egy komolyabb matracosat, akkor az első hónapban minden bajom volt, most viszont tökéletesen alszom rajta.

Fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák, lehet te valamilyen vasember vagy, de van akinek meg szokni kell a motorozást.

nov. 22. 10:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Én elfogadom, hogy én valahogy normális ember vagyok, normálisat értem az alatt, hogy saját generációmon belül képes vagyok a körülményekre való adaptációra, míg te valószínűleg majd a 3. generációs leszármazottad útján tanulod meg élvezni a Földön töltött életet. Mondjuk azt nem látom, mivel segítetted a Kérdezőt, miközben hisztiztél két sort, mert hogy konkrétan kérdésre másokkal ellentétben _egyáltalán_ nem válaszoltál, de ha neked jó volt, akkor örülünk. Legközelebb azért ne online elégítsd ki magad, tökre elég hülye írományok helyett szimplán kiverni.
nov. 22. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem is tudom ki hisztizett, meg azt élvezte, hogy beleállhat valaki válaszába. Én leírtam, hogy olyan mint mindenben kényelemes motor nem valószínű, hogy lesz, de lehet némileg segíteni rajta, pl kormánymagasítóval és lehet el is múlik, mint nekem a nyakfájás. Én leírtam ezzel kapcsolatban a tapasztalatom, de te meg nem bírtad megállni, hogy ne kötözködj, miközben elég lett volna nyomnod egy pirosat ha neked ez nem tetszik. Ennyi
nov. 22. 11:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, én nem fogok pirosakat meg zöldeket nyomogatni. Diskurzusból csak tanulni lehet, majd minden olvasó eldönti, mivel ért egyet, mivel nem, minek néz esetleg utána. Azzal mire megyek, hogy nyomok egy pirosat? Az ugyanannyi, mintha nem is reagálnék arra, amire lenne reakcióm, csak nyomok valami ködös értékelést. Semmi értelme. Én nem fogok senkit sem pontozgatni.

De ha neked ennyit jelent az egész, hogy piros/zöld jelezze, mit mondtál, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy igazából a kérdésre akartál válaszolni, vagy igazából értékeléseket gyűjtesz? Na ugye, látod, máris kétségbe vonódott a hitelességed.

nov. 22. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!