Ha fogok egy kocsit (pl kispolski vagy trabant stb) és beviszem autószerelőhöz, akkor szerintetek mennyiért alakíttanák át? részlet lent
motor, tank, és minden ehhez hasonló kiszerelése, de az ülések és hasonlók megtartása, elöl és hátul pedálok felszerelése, úgy hogy azzal lehessen hajani a kocsit, kormánnyal ugyanúgy kormányozni és a fék se elhanyagolható.
vélemény? és ezzel úton közlekedhetnék?
Lehet ilyet játszani, de nem úgy, ahogy te gondolod. Ha autó a kiindulási alapod, képtelenség lesz hajtani a túl széles kerekek és túl nehéz vázszerkezet miatt. Inkább egy könnyű, kerékpárvázon alapuló térhálós vázat kell készíteni és ráapplikálni a kívánt autóra hasonlító üvegszálas burkolatot.
Van erre példa is: így készült a Ferdinand GT3 RS, ami egy egész működőképs konstrukció (igaz, nem is Ezermester Jóskák építették). Íme:
1kommentelő
nem is kell olyan fék ami 130nál egyből megáll, hisz pedálokkal tekerve a 40km/h is álom :D szerintem.
De ha a kiszerelt dolgokat eladnám akkor olcsóbb picit.
Pl motor stb
2kommentelő
mivel minden ki lenne véve ami fölösleges (motor, tank, és minden bizbaz) a súlya is drasztikusan lecsökkenne, és akkor keskenyebb kerék lenne az eredeti helyett max.
csak hülyúltem
figyu kérdező mi célból akartok készíteni pedálos trabit
gondolom csak szórakozásra vagy azzal akarsz munkába DDD járni környezetbarát mególdás .
Jó hosszú partnak lefele eléritek még a 80 nat is
jó buli lesz vele menni mi?
Én is kipróbálnek egy ilyet egyszer DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!