Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire vagy hűséges benzinkú...

Mennyire vagy hűséges benzinkúthoz, autószerelőhöz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 07:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Én egyre inkább.Mindig ugyanahhoz a kúthoz megyek tankolni,mert jó benzijük,és mindig ugyanoda hordom a verdát,mert tudom hogy rendesen megcsinálják,és nem vernek át.
2011. júl. 9. 07:55
 2/7 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb kúthoz mindig hűséges vagyok, szerelőhöz meg ismerős révén kapott kedvezmény miatt. Sóherség, de csóróság van...
2011. júl. 9. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerelő esetében ez oké, de üzemanyag szempontjából szerintem felesleges. Shell, Mol, Omv nekem egy kutya, általában azért megyek az Omvbe, mert az van a legközelebb, de egyébként mindig máshova. Nem különbözik (szerintem) semmiben a gázolajuk. A kocsinak sem lett tőle még baja, egyszer kellett benne cserélni a szűrőt, de mert abban az időben lopott dieselt nyomtam bele.
2011. júl. 9. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindig ugyan oda járok tankolni mert a környéken ott a legolcsóbb a benzin és jó is, ráadásul ez van a legközelebb is.

Szerelőhöz nem hordom a motort mert semmi baja nincs, a kopó alkatrészeket én is ki tudom cserélni.

2011. júl. 9. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy pár autószerelő akikhez megyek ha gondom van,de ha a szükség úgyhozná akkor máshová is elvinném.A benzinkút meg teljesne mindegy hogy milyen,amelyik az utamba esik amikor tankolni akarok.Árban sincs nagy különbség.Különben sem élheted úgy az életed hogy ennyire sz@rakodsz pár forinton.Az autó sok pénzbe kerül ezt el kell fogadni.Bírom hogy vannak akik képesek átmenni a fél városon hogy a tekónál tankoljanak ócsó tekogazdaságos benzint és közben az oda-vissza úton többet vesztenek mint amennyit spóroltak.
2011. júl. 9. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Kúthoz és szerelőhöz is maximálisan hűséges vagyok. Kúthoz azért, mert a legolcsóbb kút van a legközelebb, maga a mámor nem?:P

Saját autómat pedig mindig én csinálom, mert magamat nem b@szom át, és ha véletlenül elcsesznék vmit akk egyből megvan h ki volt a hibás:D

2011. júl. 9. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Autószerelőnél mindig csak is ugyanahhoz szabad járni, persze csak akkor, ha normális szerelő. Mondjuk az én esetemben az egyik legjobb barátomról van szó.

És beninkútnál is mindig ugyanott tankolok, csak ha hosszú útra megyek, és rá kell tölteni, akkor megyek máshova. De akkor is csak neves kútra ha lehet.

2014. szept. 28. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!