Miért olyan nehéz itthon 7 személyes Volkswagen Touran autót reális árban, elfogadható állapotban találni?
Volkswagen Touran
Elvárás:
7 személyes
Dízel
Manuális váltó
Vonóhorog
Évjárat 2003-2016
Kritérium:
Reális ár
Nem lelakott
Nem túlzottan rozsdás
Megbízható hajtáslánc
Elfogadható állapot
Nem túl messze
Itthon alig akad, de az osztrákoknál se túl nagy a kínálat:
[link] Személyautó VOLKSWAGEN TOURAN
Igazából egy 2003-es régifajta is bőven megfelelne (1m körül) persze az nem a legbiztonságosabb már. Viszont nem fáj annyira, hogyha a parkolóban nekinyitják véletlenül az ajtót vagy a szélvédőre pattan egy kavics. Valahogy úgy tűnik a legelső verziónak a legjobb a gyári korrózióvédelme, persze az idő vasfoga itt is érvényesül.
A legtöbb ilyen autó osztrák vagy németből származik, ahol erősen sózzák az utakat, azért ennyire rozsdásak. Sokan alá se néznek úgy vesznek autót.
Azt is megállapítottam (a használtpiacon), hogy ezek közül a 2003 2009 2013-es modell szinte ugyanúgy el van rohadva, hiába újabb a gyártás. Mivel ahogy jöttek az újabb modellek úgy lett egyre rosszabb a korrózióvédelem a gyártóknál (vizesfesték, egyebek miatt).

Mert nincs,én például Honda CIVICet nem találtam otthon 2016-tól kombit.
Németországig mentem érte.

Ok csak arulni akarjak, nem eladni. Azt meg ugye nem lehet betiltani.
Hogy kivanod feloldani az ellentetes erdekeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!