Keresik még manapság és el is adható az opel astra f alkatrészek? Vagy már annyira öreg autók ,hogy már kopnak ki és a legtöbb autóbontókban van már?

#3 Igen. Az eladó. De te nem az F Astrákat eladó emberekre pályázol, mert aki eladja, az nem vesz alkatrészeket. Te azokra pályázol, akik nem adják el.
Értelmes ember akinek van 25 évnél idősebb német járműve, nem adja el. Tisztában vagy te vele, hogy mennyibe kerül egy kétütemű Wartburg, vagy Simson? Bőven millió fölött vannak a jobb darabok. Még egy rosszabb állapotú, de gyári is többszázezer. Na miért? Mert a német fanatikusok veszik, mint a cukrot.
Az F Astra még nem tart itt, de hosszútávon mocsok jó befektetés. Adj neki 10 évet és (mai árfolyamon) 2-3 milliót is simán lehet értük kérni, bolond németek simán kifizetik. Akinek van esze, az ragaszkodik hozzá. Nekem is volt egy megkímélt darab, sajnos nekem nem volt lehetőségem megtartani, de a közeljövőben szeretnék ismét venni egyet. Egyrészt mert szerettem nagyon, másrészt meg tényleg jó befektetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!