Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rövid időn belül második...

Rövid időn belül második alkalommal robbant fel millió darabra az autó hátsó szélvédője.10 év alatt egyszer sem történt ilyen. Mitől lehet ez, ötletek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 28. 15:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom,akkor a fabiaknak van ilyen szériahibája.(nem vagyok benne biztos)Amúgy,ha elroppan az üveg,akkor az nem oda való üveg.A biztonsági üveg,aminek elvileg bele kellett volna kerülnie,az nem törik darabokra,hanem pókhálósodik
2013. febr. 2. 22:03
 12/13 anonim válasza:

Sziasztok,

Detto ugyanezekkel a gondokkal küszködök. Fabia, 1 héten belül a 2. hátsó szélvédő. A pontos okát jelenléeg még nem tudom, gondoltunk valamilyen elektromos zárlatra ami elődizéhette a szélvédő berobbanását. Ja, nagyon fontos, hogy nekem mindkét alkalommal vagy szélvédő mosás közben, vagy közvetlen utána tört be az üveg. Jelenleg a kezemben van a szélvédő lapát. Amit észrevettem, hogy a visszahúzó rugó V alakban meghajlik, és le van róla pattanva a festék. Arra gyanakszok (mostmár nagyon erősen), hogy az karcolta végig törlés közben végig párszor az üveget. Ha még nem oldódott meg a tied, vagy nem jöttél rá, esetleg ezt is nézd meg.

üdv, R

2014. nov. 8. 16:05
 13/13 anonim válasza:
Nem tudom valakinek aktuális-e még de ugyanígy jártunk, 1hét alatt 2szélvédő. A hiba a szar utángyártott ablaktörlő kar miatt van, fentebb irták a rugó belemar az üvegbe.
2018. márc. 13. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!