Rövid időn belül második alkalommal robbant fel millió darabra az autó hátsó szélvédője.10 év alatt egyszer sem történt ilyen. Mitől lehet ez, ötletek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 15:15
11/13 anonim válasza:
Ha jól tudom,akkor a fabiaknak van ilyen szériahibája.(nem vagyok benne biztos)Amúgy,ha elroppan az üveg,akkor az nem oda való üveg.A biztonsági üveg,aminek elvileg bele kellett volna kerülnie,az nem törik darabokra,hanem pókhálósodik
12/13 anonim válasza:
Sziasztok,
Detto ugyanezekkel a gondokkal küszködök. Fabia, 1 héten belül a 2. hátsó szélvédő. A pontos okát jelenléeg még nem tudom, gondoltunk valamilyen elektromos zárlatra ami elődizéhette a szélvédő berobbanását. Ja, nagyon fontos, hogy nekem mindkét alkalommal vagy szélvédő mosás közben, vagy közvetlen utána tört be az üveg. Jelenleg a kezemben van a szélvédő lapát. Amit észrevettem, hogy a visszahúzó rugó V alakban meghajlik, és le van róla pattanva a festék. Arra gyanakszok (mostmár nagyon erősen), hogy az karcolta végig törlés közben végig párszor az üveget. Ha még nem oldódott meg a tied, vagy nem jöttél rá, esetleg ezt is nézd meg.
üdv, R
13/13 anonim válasza:
Nem tudom valakinek aktuális-e még de ugyanígy jártunk, 1hét alatt 2szélvédő. A hiba a szar utángyártott ablaktörlő kar miatt van, fentebb irták a rugó belemar az üvegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!