Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A BMW presztizs autó?

A BMW presztizs autó?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 14:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23:27 közröhej mi hogy a 20 éves E34 M5 kétszer annyiba kerül mint a 2-3 éves Fordod?!
2013. jan. 29. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

"Ezek a lelakott 15-20 éves sz@rok, ami még épphogy vonszolja magát inkább közröhej tárgya a tulajával együtt."

Szerintem te nem láttál még 15 éves BMW-t, a 97-98-as bmw-k azért ritkán vannaok olyan szar állapotba hogy éppcsak vonszolja magát, persze a 14 éves ford focus az biztos jobban bírja a kiképzést ennyi év után... én nemtudom mi él a magdafajták fejében, akik szerint a 10 éves autó már öreg, és akik szerint az autókat 5 évre gyártják, tudod ha normálisan használsz előírásoknak megfelelően egy akármilyen márkájú autót, akkor az még 20 évesen is autó, és nemkell hogy lelakott szar legyen, még külsőre sem ha vigyázol rá.

De minden nézőpont kérdése, nekem inkább képezi közröhej tárgyát egy újonnan vásárolt kopogós műanyagos, jellegtelen kefiresdoboz sz*r, ami a köv 2 évben elveszti az értéke 2/3-át, pláne ha hitelre vetted, de örülök ha boldog vagy benne... én sokkal jobban érzem magam az akár 20 éves e34-ben, ha üzembiztos, mint akármelyik új tucatautóban, még a kárpituk szagától is "rosszul" vagyok...

2013. jan. 29. 17:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Ültem ilyen BMW-ben, kettőben is. Horror összegekbe került, hogy a tulaja életben tartsa egyáltalán.

Én mindig 6-8 éves kocsikat veszek, aztán 10-12 éves korukban eladom őket. Így bukok rajt a legkevesebbet. Bizonyos kor fölött már nem érdemes pénzt költeni az autóra, mert eladásnál soha senki nem fogja neked kifizetni.

De ez nem is kapcsolódik a témához.

Öreg BMW-vel járni azt jelenti, hogy csóró vagyok, de mutatom, hogy én RAJ vagyok, mert ez BMW. Inkább járok egy fiatalabb, kisebb kategóriás kocsival, mint egy régi naggyal.

2013. jan. 29. 23:21
 14/18 anonim ***** válasza:

"Ültem ilyen BMW-ben, kettőben is. Horror összegekbe került, hogy a tulaja életben tartsa egyáltalán. "

Ez van, ha a kínálat aljáról vesz valaki autót, mert olcsó és "haggyadmá' jóleszaz háromszázé' nincsannakbaja". Aztán mikor előjönnek a hibák rámegy annyi amennyiből egy flott állapotút lehetett volna venni, ha a delikvens nem lett volna fillérb*szó.

De ez nem csak a BMW-vel van így, bármilyen autóval, csak ehhez drágább az alkatrész mint egy ezres Swifthez, meg némileg bonyolultabb úgyhogy több dolog mehet tönkre.

"Öreg BMW-vel járni azt jelenti, hogy csóró vagyok, de mutatom, hogy én RAJ vagyok, mert ez BMW. Inkább járok egy fiatalabb, kisebb kategóriás kocsival, mint egy régi naggyal."

Van egy 27éves E30-am ami 700E-ben van úgy hogy én csináltam rajta szinte mindent és marha sok dolgot ingyen kaptam hozzá, 100E-ért vettem és a nulláról raktam össze,plusz ha akartam volna le tudtam volna cserélni, akkor most nincs pénzem de raj vagyok?

Nem lehet az hogy simán annyi munkám és időm van benne , meg annyira tetszik hogy nincs kedvem eladni?

2013. jan. 29. 23:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezt mondom, hogy hiába csinálsz meg egy 2X éves kocsit patikára pénzt és energiát nem sajnálva. Eladáskor sajnos senki nem fogja megfizetni neked, maximum könnyebben eladod. Gondolom egyszer te is ki akarsz majd szállni a belőle, nem fogsz életed végéig azzal járni!

Amúgy elhiszem, hogy a te öreg BMW-d kifogástalan állapotban van, de a 90-ára nem ez a jellemző!

Hiszen ki vesz 5-600 ezerért BMW-t? Fiatal, nemtörődöm 20-30 éves srácok, hajtani. Aki összekapart ennyi pénzt, az átírást talán még kiköhögi aztán ennyi. Szervizre már nem fogja futni.

Hiszen egy BMW-t szervizelni idős korában se olcsó mulatság! 2x-es szorzóval szerintem nyugodtan lehet számolni egy kis autóhoz képest. Persze, hogy nem lesz rá pénz! Használja amíg még megy, aztán eladja a következő baleknak és kezdődik a játék elölről.

Természetesen nem a BMW hibája, hogy idős korukra így lelakják őket! Egyenes következménye annak, hogy olyanok veszik akik nem engedhetnének meg maguknak egy 15 éves egykori felső kategóriás autót. Mert nem, hogy a szervizszámlákat, de még a 10-12 literes fogyasztást sem tudják finanszírozni.

Na az ilyen BMW szerintem kurv@ gáz! Még gázabb, ha a tulaja azt hiszi a kocsitól az övé a világ.

2013. jan. 30. 08:40
 16/18 anonim ***** válasza:

"Öreg BMW-vel járni azt jelenti, hogy csóró vagyok, de mutatom, hogy én RAJ vagyok, mert ez BMW"

Vagy talán mert ez tetszik neki, esetleg teljesen fanatikus (mint én). Ezek szerint egy opel astrának 20 évesen is van létjogosultsága az utakon, mert az soha nem volt prémiumautó, a 10 éves vagy öregebb BMW-ket mind be kellene zúzatni, hiszen mind hülye és csórón fellengzős aki ilyet hajt... ezis egy nézőpont... Amit Flash írt a 700 ezer ft-ról meg annyit hogy nem azt kell nézni, hogy elvesztett időt és pénzt, ugyanis ha úgy nézzük, és csak 300-400 ért tudja eladni akkoris évek alatt bukott néhány száz ezret, és volt egy jó autója, jól is érezte magát benne, plusz lehet abban is örömét lelte amíg erre az állapotra hozta, nem minden ember gondolkodik közgazdász módjára, persze ilyen alapon a te költségvetésedből is ki tudnék lehet húzni jópár dolgot amit én feleslegesnek tartok, akár odáig is elmehetünk hogy feküdjön be az ember az ágyba, kösse magára az infúziót, ennél olcsóbban nem lehet megúszni az életet, a többi csak "felesleges pénzkidobás" úgyis, nem térül meg, csak buksz rajta, legyen szó külföldi nyaralásról, vagy bármiről...

2013. jan. 30. 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Még a végén az jön le az egészből, hogy az ember azért vesz bármilyen autót, hogy termelje a pénzt...
2013. jan. 30. 17:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha valaki mondjuk egy veterán Cápát (E21-et) vesz az nem hiszem ,hogy azt fogja nézni ,hogy mennyit bukik rajta! Mivel ez nem a befektetett pénzről szól,hanem az életérzésről,a feelingről...

Sőt... Manapság megveszel egy lepukkant E21-et (restaurálod,belefektetsz egy csomó pénzt) és még több pénzt fogsz viszont látni mivel az öreg ,jó állapotú BMW-k ára egyre jobban megy fel a piacon!

Nekem egy E30-am van! (200-300e. Ft között vettem) , ráköltöttem még egyszer ennyit ,de olyan állapotban van,hogy ha elakarnám adni akkor 750-800at megkapnék érte! (azon felül ,hogy az E30-ak is elérték azt a kort,hogy 1,5év múlva rohamosan felmegy az értékük)!

2013. jan. 30. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!