Vajon így jó lenne a hangcucc?
Pedig, ha viszonylag normális mély hangot is akarsz, akkor bizony kell a kalaptartóba a legnagyobb (6x9) ovál.
Magánvéleményként pedig inkább legyen 15 ezer forint, de ne SAL, hanem valami nevesebb. (Blaupunkt, Alpine is van már ennyiért.)
Hidd el, megéri.
Elöl meg megvan a fix méret, ami berakható.
Ha jót akarsz, menj el akár egy Media M.-ba és hallgasd meg, hogyan szólnak és melyik hangzása tetszik legjobban. Utána már rendelheted netről azt a típust, amit választottál.
Pár ezer forintot nem szabad spórolni a hangzás miatt.
olyan 60-100 wattosnál nem kell hogy több legyen a hangszóró. Na most ha szép hangzást szeretnél akkor előrre több HZ-n teszel mint hátra. Minél mélyebben szól egy hangszóró annál alacsonyabb a HZ tartománya. Minél magasabb hangok kiadására képes a hangszóró annál magasabb HZ es a hangszóró.
Első részre ajtókba érdemes a szép hangzásút tenni. A hátsó kettőbe pedig a mély hangzásút. én a 16os méretűeket ajánlom. somogyitól ne vegyl max csak hátra hagszórót. Ami igazán jól szépen és asztán szól az a blaupunt a sony vagy a esetleg az mnc. A somogyi nemigazán tud a nyomdokaiba lépni ezeknek sajnos.
a felyegységek 55 70 watt közötti teljesítményr képesek hangszórónként. ami erősítés nélül bőven elég egy jó hangzású hangrendszernek.
ezt tedd hátra vagy a kalaptartóba vagy a hátsóajtóba.
ezt tedd előre ha csak somogyi jöhet szóba. Nem a drága a legjobb mindíg hanem a frekvenciatartományt és a vattot kell nézni hogy jól adja ki. Én meg nem vagyok boltos hogy lehúzzalak.
De ha igazi jó hangzást szeretnél ezt ajánlom.
Két kis magas(csipogó) is jár hozzá amit a műszelfalra vagy az á oszlop tetejére szoktak szerelni. meg egy hangváltó dobot. Beszerelni nem nehéz. Ha magad szereled be a polaritásra mindíg ügyelj. Minden hangszórón a pozitív és a negatív jó helyre legyen kötve egyiken se cseréld fel mert. Ha a hangszórók nem mennek be az ajtóba véletlen a mélységük miatt semmi pánik vegyél hozzá kiemelőgyűrűt. remélem segítettem.
Amúgy én már sok erősítős meg mélynyomós autót csináltam magamnak is és másnak is idáig nem volt rá panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!