Peugeot 206 nem indul. Vajon miért?
A helyzet az, hogy a távirányitós kulcsom elég csunyán elhasználódott, és az egyik gombja ki is esett. Találtam a neten egy kulcsházat, meg is vettem. Csak a műanyag ház. Áthelyeztem bele a régiből az elektronikát, valamint a kulcs nyelevet. Zárja az autót a távirányitó, de nem indul be a motor. Az immobilizer lehet az oka szerintem, de mit kell tennem a kulcsal hogy működjön?
Semmi hibaüzenet egyik kijelzőn sem, hangjelzés sincs. A pótkulcsal tobárra is indul az autó tehát egyéb műszaki hiba is kizárva.
Sziasztok!
Szinte ugyanebben a témában kérném a segítségeteket. Annyi a különbség, hogy a kulcs minden eleme maradt az eredeti, csak a kulcsházat cseréltem és 2 új mikrokapcsolót forrasztottam az alaplapra.
A kulccsal nyitás zárás most már tökéletesen működik, de az autó csak a pótkulccsal indítható el, a javított kulccsal nem. Tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!