Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Na mivan mégsem papírautó a...

Na mivan mégsem papírautó a régi Suzuki? Csak a tűzoltók tudnak kivágni belőle?

Figyelt kérdés
tegnap esti tv2 híradóban a SUZUKIS karcolások nélkül megúszta! az opelest pedig kórházba vitték. na mi van még mindig utáljátok a swiftet???! amikor a fele gyalog jár..
2013. jan. 22. 14:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Látod mennyit számít,ha bevagy kötve? :)
2013. jan. 22. 14:56
 2/27 anonim ***** válasza:
25%
Azt a híradást én is láttam. Nagyon meg is lepődtem... Bár ez igazából egyetlen kivétel. Ezerből ha 1 túléli, hogy suzukiban ülve balesetezik.
2013. jan. 22. 14:58
 3/27 A kérdező kommentje:
-.-"
2013. jan. 22. 15:01
 4/27 anonim ***** válasza:
76%

Jó hogy nem azt írod, hogy az egész balesetet megjátszották és igazából az Opelnek egy kamion ment neki, csak odavitték soőrrel együtt, hogy a Suzukit tüntessék fel jó hírben.

-.-"

2013. jan. 22. 15:03
 5/27 anonim ***** válasza:
0%

Felismernéd, ha nem lenne a linkben a márka? Karcolás nélkül szállt ki? Pedig csak egy szaros 3-as BMW volt az ellenfél, nem is kamion.

[link]

2013. jan. 22. 15:06
 6/27 anonim ***** válasza:
73%

Jaja..ezt én is imádom,amikor jön a sok nagytudású:

"fúöcsém a szuzukiba meghalsz mera'töréstesztje naonszar fúú"...xD

Elmondanám,hogy kishazánkban nem,-amerikában viszont elvégezték a töréstesztjét.

Ugyanolyan középhelyezést ért el,mint a többi kiskategóriás szürke tojás...se jobb,se rosszabb...

2013. jan. 22. 15:07
 7/27 anonim ***** válasza:
Az új Swiftben már van anyag, Euroncap 5*, de emiatt drágább is mint eddig.
2013. jan. 22. 15:08
 8/27 anonim ***** válasza:
76%
Azért egy balesetből még ne általánosítsunk. Nincsen két egyforma baleset, és az, hogy a régebbi Suzukiknak rossz a hírük, az nem a gyakori kérdéseken terjedt el, hanem igenis komoly alapja volt a való életben.
2013. jan. 22. 15:21
 9/27 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg lehet esélyed, ha nem vagy bekötve és kizuhansz belőle (még mielőtt teljesen összegyűrődne...)
2013. jan. 22. 15:22
 10/27 anonim ***** válasza:

"mekkora sz.r vagy ötös.. kerestél egy szétvágott swiftet. vagány vagy. grat"

Kb az első hírnél volt a lánglovagokon, nem kellett sokat keresni. Nézd végig a többit is. Gondolkozz. Nem fog menni.

2013. jan. 22. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!