Mit kell tennem, ha nem indul az autóm?
Figyelt kérdés
Reggel nem indult az autóm. Egy taxis javaslatára a benzinkúton vettem fél liter kompressziót. De azt elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik hengerbe kell bele öntenem a fél liter kompressziót. Szerintetek melyikbe öntsem, az 1-esbe vagy a négyesbe?2013. jan. 18. 14:17
2/8 anonim válasza:
Ha a régi kocsiban nincsen kompresszió, azt te nem kapsz a benzinkúton. El kell menni a bontóba, és valamelyik keveset futott, összetört kocsiból kell kiszedni, és áttenni a tiédbe. Dehát ezt mindenki tudja.
3/8 anonim válasza:
Én 1 liter lóerőt szoktam önteni,a kettes hengerbe általában.
Utána pöccre indul.
4/8 anonim válasza:
1, 3, 2, 4 a helyes betöltési sorrend. El ne rontsd! Mondjuk akkor lesz a legjobb, ha leveszed róla a hengerfejet is!
5/8 anonim válasza:
Kompressziót vettél...fél litert? Megbontották a literest? Mi ez kandikamera?
7/8 anonim válasza:
háááát fiam ez nagyon gyenge trollkodás volt
ülj le egggyes!!!
8/8 anonim válasza:
A gyertya helyén töltendő be ,nem volt gyertyakulcsod fogadjunk ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!