Mit tegyek (és hogyan) az autóm ablakára, ha nem akarom, hogy belepje a hó és ráfagyjon a jég?
Figyelt kérdés
Házi praktikákat, ötleteket várok.2013. jan. 12. 13:20
1/6 anonim válasza:
Én az autóponyvát ajánlom
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de van garázsom, így csak néha hagyom egy-egy éjszakára kint az autót. Ehhez azért feleslegesnek látom a autóponyvát.
2013. jan. 12. 13:45
3/6 anonim válasza:
Van valami jegesedésgátló cucc, ne mtudom pontosan mi a neve, kutakon autós boltban tescoban lehet kapni. LEfújod vele az ablakot és nem fagy rá semmi.
4/6 anonim válasza:
Nekem sajna mindig kint áll a kocsi és egy nagydarab fóliát rakok rá és arra fagy a víz nem a szélvédőre.
Szél ellen 3 darab hosszú fát rakok rá
5/6 anonim válasza:
Állj garázsba vagy tegyél rá ponyvát.é
6/6 A kérdező kommentje:
A jegesedésgátló cucc jól hangzik, majd utánanézek, köszi. Egyébként én vmi ponyvafélét fogok egyenlőre az ablakra tenni, a leszorítást meg megoldom valahogy, de neked is köszi a választ!
Utolsónak üzenem, mielőtt válaszolnál, légyszi olvasd el a korábbi kommenteket is! Ha megtetted volna, akkor tudnád, hogy épp azokra az alkalmakra gondoltam, amikor nem tudok a garázsban maradni.
2013. jan. 13. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!