Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet annak az emberne...

Mi baja lehet annak az embernek, aki annyit járatja reggelente a kocsit elindulás előtt, hogy már bekapcsol benn a hűtőventilátor?

Figyelt kérdés
A -5 fokban???
2013. jan. 14. 20:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Minek annyit járatni egy helyben? Amúgy a helyben járatáskor jut a legtöbb benzin a motorolajba, nem csak kopott autóknál!
2013. jan. 14. 20:14
 2/18 anonim ***** válasza:

Mifelénk is van ilyen ,reggel felkel, beindítja az autót aztán szépen megreggelizik.... és elmegy munkába :)

Szerintem amennyi üzemanyagba benzinbe van ez neki éves szinten abból simán vehetne egy elektromos állófűtést...

2013. jan. 14. 20:23
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
Az a baja, hogy nem foglalkozik a környezettel. Beindítja a motort, aztán, gondolom, elkezdi kapargatni az ablakokat. Ugyanez az ember nyáron járó motorral várakozik az ábécé előtt, hogy menjen a klíma...
2013. jan. 14. 20:26
 4/18 anonim ***** válasza:
19%

Szigorú leszek ...én fejbe rúgnám !

De egyébként nem is szabad , ha jól tudom készülőben a jogszabály . Ha jól tudom tőlünk nyugatra sem engedélyezett....

2013. jan. 14. 20:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyi csak a baja, hogy a hidegindítás és melegítés témakörében a hozzáértők helyett a szomszéd Miska bácsira hallgat, akinek 92 éve van jogosítványa és két nagyfröccs után még a gyári mérnököknél is okosabb. Más probléma nincs.
2013. jan. 14. 20:53
 6/18 Napkiraly ***** válasza:
77%
én is szoktam, hogy elindítom a kocsit, elmegyek, nyitom a kaput, visszamegyek,kiállok, stb. Kb másfél perc melegítés,kell is neki
2013. jan. 14. 21:17
 7/18 anonim ***** válasza:

Turbós autónak azért kis járatás nem árt.

Én annyit szoktam hogy ha jeges az ablak azt lekaparom, meg ha havas azt letakaritom a kocsiról, ez úgy 2-5perces müvelet. 20perceket járatni felesleges, csak pazarlás.

2013. jan. 14. 21:34
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Én is szoktam melegíteni a motort... Ez nektek miért baj? Tuti valami panellakók vagytok és mással nem tudtok belekötni a másikba. Foglalkozz a magad dolgával. Mit érdekel téged hogy miért melegíti és és ez mennyibe fáj neki? Azért mert neked nincs rá pénzed hogy előmelegítsd a kocsit mert mindig világít a benzinszint jelző lámpa azért a másikat nem kell lehurrogni! Amúgy nem dízel autó amit melegíteni szoktak? Mert azokat melegíteni kéne ilyen hidegben...
2013. jan. 14. 21:34
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy szoktam ilyen hidegben, hogy beindítom, 2,3 perc, addig bemegyek elköszönök otthon, aztán ki, fűtés maxra, ekkor kinyitom a kaput, rágyújtok egy cigire, és mire végeztem meleg autóba ülök amiknek az ablakairól nem kell kapargatni a jeget.
2013. jan. 14. 22:01
 10/18 anonim ***** válasza:
20:53 ez kellett ide :D
2013. jan. 14. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!