Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sebváltó használata avagy...

Sebváltó használata avagy hogy is van ez? :D

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem, hogy a sebváltón ugye vannak a különböző sebességek, 1-es, 2-es stb és hogy konkrétan mikor kell mondjuk kettesből hármasba, hármasból négyesbe (vagy feljebb) váltani? Egyesből kettesbe az oké, hogy elindulok, de a többinél van valamiféle sebességhatár?

Nézzétek el nekem a láma kérdést, csak érdeklődöm :)

2009. aug. 29. 02:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy akkor jövök ki a legjobban a fogyasztással, ha 2000-3000 (benzinesnél!) között tartom a fordulatszámot, de ez nyilván autófüggő.
2009. aug. 29. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:
előző: jótanács, hogy azért arra is figyelj hogy mi az ideális fordulatszám az autónak, mert lehet hogy az üa fogyasztás jobb 2000-es fordulatszámon, de elképzelhető hogy a kopások is jelentősebbek, és ha motorikus gondok lesznek akkor amit a benzinen nyersz azt biztos ráköltöd a javításra.
2009. aug. 30. 00:47
 13/13 Amore válasza:
És amelyik autón nincs fordulatszám mérö ott hogyan váltasz??Amugy én is fülre váltok!
2009. okt. 11. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!