Miért merül le az autó, mi lehet rossz?

Vedd le mondjuk a negatívat,és hagyd úgy,ha valóban nem az akkunak van baja nem fog lemerülni,de akkor tényleg el kell vinni villamossági szerelőhöz.
VTR
Na végre egy normális válasz elhangzott itt előttem, ha valahol fogyasztód van akkor a negatív levételével öt nap után sem szabad lemerüljön az aksi, ha lemerül akkor az aksi a gond. Csak aztán gondolkozzál az aksi jó feltöltésével, 20 perc tényleg kevés vedd a kocsit ne csak indítsd be 20 percre, hanem menny vele egy 20 perces kört, menet közben jobban tölt utána vedd le a negatívot, ha lemerül 5 nap után akkor az aksi a gond. S ha rájöttél hogy nem az a gond mert nem lehet az a gond egy 4 hónapos akkunál akkor menjél el egy elektronikushoz mond neki hogy vegyen egy kontroll szerkezetet, vegye ki a biztosítékokat, reléket, diódákat és mindegyik áramkörét tesztelje le, ha valamelyiknél van körforgás akkor nézze meg hogy hova visznek a szálak.
Én érdekesebben jártam, személyszállításban dolgozom és egyik kisbusz néha lemeríti az akut néha meg nem és néha azt a játékot űzi, hogy amikor kiveszem a kulcsot a buszból a műszerfalon az indikátorok a kilométer mánus meg a bordkomputer kikapcsol 1 vagy két nap után visszamegyek a kocsiba és minden be van kapcsolva, a műszerfalon beteszem a kulcsot elfordítom majd újra kiveszem és minden újra kikapcsol ez mi okból lehet?
Na meg néha lemeríti az akut néha nem és néha van áram de nem hajt az elektromotor, megkopogtatom egy kalapáccsal és láss csodát következő kulcsra hajtja, ezt ritkán csinálgatja. Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!