Mi ad ki "lötyögő" hangot az autó alján menet közben? Főleg rossz úton hallható.
Figyelt kérdés
Speciel Suzuki Swiftre (Sedan) gondolok, bár más autónál is tapasztaltam már hasonló hangot.2012. dec. 29. 10:19
1/8 anonim válasza:
Lötyögő? Hát nem tudom hogy mire gondolsz. De nem a felfüggesztés hangját hallod?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, olyan kopogó hang, mintha valami lötyögne alul... Engem zavar. :/
2012. dec. 29. 11:33
3/8 anonim válasza:
Katalizátor kezdi feladni a harcot...
4/8 anonim válasza:
szerintem futómű lesz ami kopog [link]
5/8 anonim válasza:
a suzuki swifteknek iszonyat rossz a futóműve, vezettem még volt barátnőm swift sedan-ját, hát valami katasztrófa! Terminátort se ültetnék bele, nemhogy puhatestüt!
6/8 anonim válasza:
Kopogás több helyről jöhet.Szilent,támasztó gömbfej,axiálcsukló,kormányösszekötő gömbfej,féknyereg.
Vidd el szervízbe,így interneten nem lehet pontos diagnózist felállítani!
7/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! Természetesen szervizelve lesz, csak pár tippet vártam. :)
2012. dec. 29. 22:08
8/8 anonim válasza:
Akkor mégis mi lett a hiba oka??
Amúgy legtöbbször az üzemanyag lötyögését lehet hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!