Milyen motort vennétek a helyembe?
130 e ft van rá átírással. Úgy látom hogy csak az etz van ilyen áron.(ja és a többi szoci) Van e más fajta motor ilyen árban? Nekem csak a túra jellegűek jönnek be, tehát enduró, cross, chopper és a robogók kiesnek. Sajnos ilyen vagyok :)
Ahogy nézegettem még robogó lehetne, de ahogy írtam azok nem jönnek be az automata váltójával meg a pici kerekeivel ja és a forma világuk nem jön be.
350 es jáva :DDD
sajnos ennyiért csak sz*r állípotut találsz, de az élmény garantált :D
150 et tudnak emnni :D ami azona motoron ,hifddel, hogy elég :D
ETZ 250 az egy nagyon jó választás!
Én tavaj bóvettem gyári állapotút 120ért nos a világ legboldogabb embere vagyok!!! :)
Én ilyen árban még a 350jawakat nézegettem,de a 250ETZ,mindenütt a megbízhatóbb kategóriában van és ezek közt vaciláltam.Két személyel is nagyon jó,fogyasztása 4-5 közt ,nagyon jól gyorsul ha úgy elözöl vele,tudod tartani a tempót a nagyobb motorosokkal is .és akármerre megyek azért megnézik a kicsikémet,meg nosztalgiáznak felette.
átírás 35be került biztosítással(érvényes friss műszakival vettem)
Érdemes egy kis plusz pénzt szerezni és venni egyet jó állapotút kevés kilóméterrel.
Köszönöm a válaszokat
Amúgy én is nézegettem 350es jawakat de a fogyasztásuk egy picit több mint a tz-jé. Amúgy 250 es ETZ-ket nézegettem eddig is de elgondolkodtam hogy lehetne e másmilyen ebbe az árkategóriában, de akkor jól gondoltam hogy nincs. Akkor nézegetem tovább az etz-ket :)
A 350-es jawak is nagyon jók.
De ahhoz hogy egy jót kifogj ennyi pénzből az elég necces.Én amiket anno nézegettem és állapotban is vannak azok 150-től fölelé árulják őket.
Nagyon jó választás lehet egy jawa is de ha az arányokat nézzük több megbízható ETZ-zét találni mint jawa 350-et szerintem.Én nagyon sokat nézegettem a legtöbb le volt pukkanva vagy valamilyen érdekes hangja volt a blokkjának.Jó kis gépek csak ebből nagyon bele kell válogatni a jóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!