Milyen első autót tudtok ajánlani?
Hamarosan meg lesz a jogosïtványom és egy használt autót szeretnék venni.
Kikötéseim:
-Fogyasztás 7-8liter alatti legyen
-Alkatrészek ne legyenek drágák
-Fenntartási költsége ne legyen sok
-Autóra szánt pénz(átíratás nélkül): max 120000 Ft
Az autót csak városban járkálásra használnám, tehát ne jöjjetek pls azzal,hogy még gyűjtsél x mennyiségű pénzt, stb..
A Ladát, Wartburgot felejtsd el fogyasztás szempontjából.
Másrészt ezek már öreg autók, foglalkozni kell velük. Persze, ha szeretsz és tudsz szerelni...
A Maruti Suzuki nem tudom mennyire elterjedt, szerintem nincs hozzá túl sok alaktrész.
Itt van pár kocsi, amit én vennék:
Skoda Favorit
Opel Corsa A
Citroen AX
Peugeot 205
Fiat Uno
Ezek azok a kocsik amik 7-8 literből elmennek, egyszerű szerkezetek, van még hozzájuk alkatrész (olcsón) és az út szélén se hagynak nagyon.
Lehet beszerezni trabant 1.1-t talán ennyiért avval nincs gond vagy POLSKI FIAT BIS-t de csak BIS-t szabad mert a léghűtésesek szeretnek túlmelegedni (nemmindeggyik)
a bis meg vízhűtéses és 2 csomagtartója van mivel be van fektetve a csomagtartó aljára a 700 köbcentis motor! Ha eltévednél vele messzebb útra folyamatosan tudja tartani a 90-100-as tempót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!