Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Kizashi! Szerinted...

Suzuki Kizashi! Szerinted megéri? Megvennéd?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 09:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%
túlárazott, akárcsak egy Phaeton. És még nem is tud olyan sokat. Az autós szaklapokban, műsorokban is kiemelik hogy túl drága, nem éri meg.
2013. jan. 8. 09:34
 2/18 anonim ***** válasza:
50%
Amennyibe kerül, annyiért nem (8.5 milla)
2013. jan. 8. 09:56
 3/18 anonim ***** válasza:
50%

Egy picit túlárazott az autó. Ezért lett sikertelen az Egyesült Államokban.

V6-os motor nem a legjobb választás. Bő millával olcsóbban kapsz más autót is ebben a kategóriában. Se Opel párti nem vagyok se Suzuki, de én inkább venném ezt az autót:

[link]

Kevesebbet is fogyaszt, nagyobb a csomagtartója...

2013. jan. 8. 09:59
 4/18 anonim ***** válasza:
63%

Nem nem venném meg! Eszembe se jutna.

Ahogy látom az új ára "8.890.000 Ft-tól". Ez nagyjából már a vicc kategóriát súrolja!

Na meg úgy hirdetik, hogy full extrás meg így luxus limuzin-úgy luxus limuzin. Ez is kicsit nevetséges. Suzuki mércével lehet full extrás, na de ami itt a full extrát jelenti az más márkáknál az alapfelszereltség. A luxustól meg messze van mint Makó Jeruzsálemtől.

Amikor mondjuk egy Opel Insignia felismeri a közlekedési táblákat és tárolja azokat, amikor egy VW Passat visszakormányoz a sávba, ha azt véletlenül elhagytad, amikor egy Volvoban City Safety rendszer van hagy ne essek már hasra egy szervó kormánytól meg egy olyan szintű ESP-től ami az Audikban már 20 éve is volt.

Mellesleg a Kizashiban még egy nyomorult navi sincs ami azért a "full-extrában" meg a "limuzin" kategóriában kb. 10 éve sztenderdnek számít.

Röhej....

Enyni pénzért lehet kapni ÚJJAN!:

VW Passat

Opel Insignia

Audi A4

3-as BMW

Volvo S60

Skoda Octavia

Ezek mind rommá verik a Suzukit bármilyen szempontból!

Még fenntarthatóság szempontjából is! Nézzük csak meg akár a fogyasztást (Kizashi átlag 10 körül....pfff) vagy a garanciális feltételeket. Emellett még nem beszéltünk a tetemes értékvesztésről sem.

Nem létezik racionális indok ami a Suzuki Kizashi mellet szólna.

2013. jan. 8. 10:00
 5/18 anonim ***** válasza:
50%

4#

szívemből szóltál :D

2013. jan. 8. 10:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Én hozzá tenném az Opel Astra j Sports Tourer tényleg fUll fUll extrásan kerül ennyibe. És legalább nincs olyan szopott hátulja, meg szuzuki logo a kormányban.
2013. jan. 8. 11:12
 7/18 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem említeni, hogy 1.6 turbos astra kerül ennyibe. Mondjuk annak a fogyasztása elég sok :-D
2013. jan. 8. 11:14
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
Ennyi pénzért kapsz egy fullos Superbet 2.0 CRTDI 140 lovas motorral!
2013. jan. 8. 12:04
 9/18 Takumi ***** válasza:
50%
Használtan még akár jó is lehet. Újonnan semmiesetre. Aki meg a Phaetont írta hogy túlárazott miért is gondolja ezt?? Mintha egy A8ra mondanád ugyan ezt...
2013. jan. 8. 12:07
 10/18 anonim ***** válasza:

Az új ára irreálisan sok, viszont a használt piac már elég jól beárazta az autót.Egy évesen 10-40 000km-rel már 5 milla körül van az ára, ami azért már nem rossz szerintem. Kár, hogy csak ezzel az egy motorral forgalmazzák. Nekem nagyon tetszik, bár kipróbálni még nem volt lehetőségem.

Ennyiért ilyen felszereltségű kocsit nem biztos, hogy kapni újonnan.

A Volvo S60 T4 Summum ~11 000 000-tól indul, a 320i -is 9,3 millától indul és akkor még se CVT, se bőr, se összkerék.

A4-nél 170 ló körül vagy quattro van vagy automata. A 2.0 TFSI quattro meg 11.5 miskától indul.

Nem azt mondom, hogy megéri, de kategóriájában nincs ez nagyon túlárazva.

#3 az a v6 az inkább sor4 szerintem. :P

2013. jan. 8. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!