Nem lehetett volna máshogy megoldani a távolsági fény kapcsolóját az autókban?
Figyelt kérdés
Megtörtént párszor, hogy villogtattam valakinek jelezvén, hogy menjen forduljon be előttem vagy ilyesmi, és vél átváltottam a villantás közben távolságira. És van, hogy 1-2 percig fel se tűnik, mert világosabb van, és a műszerfal nem világít erőse.
Nem lehetett volna megoldani vmi külön módszerrel, hogy ilyen ne fordulhasson elő?
2013. jan. 7. 18:54
11/14 anonim válasza:
Hát igen ez egy szar megoldás. Ezért jó pl a Vw-ben, hogy egy külön kapcsoló van, nem pedig az irányjelzőn van rajta a lámpa kapcsolásai...
12/14 anonim válasza:
Mondjuk a VW-eken is egy bajuszkapcsolón van az irányjelző, a fényváltó kapcsoló és a fénykürt, a műszerfali forgókapcsoló csak a helyzetjelzőt, a fényszórókat úgy általában, illetve a ködlámpákat kapcsolja. És éppen ők azok, akik annyira kedvelték ezt a lehetetlen meghúzós megoldást a fénykürtre és a fényváltásra.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy melyik VW-ben láttad ezt, lehet, hogy a mostaniakban így van, de a régebbiekben egyáltalán nem. Az irányjelző mindegyik autóban a bal oldali bajuszkapcsoló. Erre találta ki valamelyik hülye japán, hogy rárakják a lámpa kapcsolóját is...
14/14 anonim válasza:
Nekem egy VW Borám van. Abban tökéletesen megvan oldva a dolog.
Ha magam felé húzom, akkor fénykürt, ha előretolom akkor távolsági.
De a fénykürt funkcióba esély nincs rá, hogy előre tolja a kapcsolót. Villogok és a kapcsoló visszaáll semleges állásba.
Ahhoz, hogy távolságiba átugorjon azért jobban rá kell nyomni, nem tud lendületből átugrani.
Szerintem így tökéletes. Legalábbis Én nagyon megvagyok elégedve vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!