Mi a fenének DRL nappali menetLEDfény egy suzukira?
Figyelt kérdés
Meg egyéb régi vackokra. Szerintem egyáltalán nem vagány, inkább szánalmasak!2012. dec. 9. 20:23
1/17 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért bármilyen más autóra: alacsonyabb áramfogyasztás - azon keresztül kevesebb áramtermelésre elfogyasztott benzin/gázolaj miatt.
2/17 anonim válasza:
Ez is egy szempont, de szerintem simán azért "merazmenő gecc". Ugyanolyan mint a homasitás felragasztható légbeömlő meg a kamu cápauszony-antenna, csak ennek van funkcionalitása is.
3/17 anonim válasza:
Agent K igaz ezt nem mondtad komolyan...... Egy generátor nem fogyaszt semennyit! Akármekkora terhelést kötsz rá ha nincs pörgetve az nem termel többet. Ez maximum leállított autónál lényeg mivel sokkal alacsonyabb a fogyasztása így jóval tovább bírja az akksi lemerülés nélkül. De ez egy gramm üzemanyagot nem vesz igénybe.
4/17 anonim válasza:
"Agent K igaz ezt nem mondtad komolyan...... Egy generátor nem fogyaszt semennyit! Akármekkora terhelést kötsz rá ha nincs pörgetve az nem termel többet."
Energiamegmaradás törvényéről hallottál már? Általános iskolás anyag...
5/17 anonim válasza:
A generátor valóban nem fogyaszt, azt a rákötött fogyasztók teszik. De nyilván minnél jobban terheled a generátort annál nagyobb teljesítmény kell a meghajtásához, egészen addig amíg túl nem terheled és leég.
Ha már fizikázni akarsz. :)
6/17 anonim válasza:
Nem utolsó sorban komoly fényszóró kímélő hatása van! A szuszkánál ugyan csak egy tizes körül van egy lámpa, de a régebbi típusokhoz drágább is lehet mint egy mai prémium kategóriásé.
7/17 anonim válasza:
Hát igen. Az autódivat... Egyszer vettem egy teljesen gyári állapotú, mindig szervizelt, igazolt előéletű és valós futásteljesítményű Mazdát, magyarországon(!), de a cápauszonyt - szegény - az nem úszta meg, csak ráfeszítette az előző két tulaj valamelyike.
8/17 anonim válasza:
1. Divat.
2. A Suzukisok amúgy is mindig majmolják az autósokat.
3. Beharangozták, hogy kötelező lesz.
9/17 anonim válasza:
8-as te meg az idiótákat majmolod! amúgy meg a suzukisok nem tehetnek ilyet a kocsijukra vagy mi a f*sz van? az tesz rá ilyet akinek tetszik, meg van rá az a pár ezer forintja. én nem csak suzukikon láttam ilyet! ha neked meg nem tetszik akkor ne nézegesd! más se ugat bele, hogy te mit teszel a kocsidra/kocsidba! :P
10/17 anonim válasza:
17:47
Miért másra haragszol azért mert csóró vagy,
és neked csak egy szutyok Suzukira telik??
Már egészen idegbeteg lettél, pedig nem az előtted válaszoló tette fel a kérdést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!