Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a fenének DRL nappali...

Mi a fenének DRL nappali menetLEDfény egy suzukira?

Figyelt kérdés
Meg egyéb régi vackokra. Szerintem egyáltalán nem vagány, inkább szánalmasak!

2012. dec. 9. 20:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanazért, amiért bármilyen más autóra: alacsonyabb áramfogyasztás - azon keresztül kevesebb áramtermelésre elfogyasztott benzin/gázolaj miatt.
2012. dec. 9. 20:27
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez is egy szempont, de szerintem simán azért "merazmenő gecc". Ugyanolyan mint a homasitás felragasztható légbeömlő meg a kamu cápauszony-antenna, csak ennek van funkcionalitása is.
2012. dec. 9. 20:29
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Agent K igaz ezt nem mondtad komolyan...... Egy generátor nem fogyaszt semennyit! Akármekkora terhelést kötsz rá ha nincs pörgetve az nem termel többet. Ez maximum leállított autónál lényeg mivel sokkal alacsonyabb a fogyasztása így jóval tovább bírja az akksi lemerülés nélkül. De ez egy gramm üzemanyagot nem vesz igénybe.
2012. dec. 9. 20:31
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

"Agent K igaz ezt nem mondtad komolyan...... Egy generátor nem fogyaszt semennyit! Akármekkora terhelést kötsz rá ha nincs pörgetve az nem termel többet."

Energiamegmaradás törvényéről hallottál már? Általános iskolás anyag...

2012. dec. 9. 20:34
 5/17 anonim ***** válasza:
95%

A generátor valóban nem fogyaszt, azt a rákötött fogyasztók teszik. De nyilván minnél jobban terheled a generátort annál nagyobb teljesítmény kell a meghajtásához, egészen addig amíg túl nem terheled és leég.

Ha már fizikázni akarsz. :)

2012. dec. 9. 20:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem utolsó sorban komoly fényszóró kímélő hatása van! A szuszkánál ugyan csak egy tizes körül van egy lámpa, de a régebbi típusokhoz drágább is lehet mint egy mai prémium kategóriásé.
2012. dec. 9. 21:10
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát igen. Az autódivat... Egyszer vettem egy teljesen gyári állapotú, mindig szervizelt, igazolt előéletű és valós futásteljesítményű Mazdát, magyarországon(!), de a cápauszonyt - szegény - az nem úszta meg, csak ráfeszítette az előző két tulaj valamelyike.
2012. dec. 9. 23:19
 8/17 anonim ***** válasza:
35%

1. Divat.

2. A Suzukisok amúgy is mindig majmolják az autósokat.

3. Beharangozták, hogy kötelező lesz.

2012. dec. 10. 04:48
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
8-as te meg az idiótákat majmolod! amúgy meg a suzukisok nem tehetnek ilyet a kocsijukra vagy mi a f*sz van? az tesz rá ilyet akinek tetszik, meg van rá az a pár ezer forintja. én nem csak suzukikon láttam ilyet! ha neked meg nem tetszik akkor ne nézegesd! más se ugat bele, hogy te mit teszel a kocsidra/kocsidba! :P
2012. dec. 10. 17:47
 10/17 anonim ***** válasza:

17:47

Miért másra haragszol azért mert csóró vagy,

és neked csak egy szutyok Suzukira telik??

Már egészen idegbeteg lettél, pedig nem az előtted válaszoló tette fel a kérdést!!!

2012. dec. 10. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!