Mi a fenének DRL nappali menetLEDfény egy suzukira?
"A Suzukisok amúgy is mindig majmolják az autósokat."
Ha neked van annyi pénzed, hogy vegyél és fenntartsál egy "jobb" autót, akkor tedd meg nyugodtan. De azért, mert valakinek Suzukija van, ilyen vagy olyan okból kifolyólag azért még nem kell lenézni a másikat! Sem a kocsit, sem a tulaját! Lehet, hogy emberileg sokkal többet ér, mint te!
És igen, képzeld Suzukival járok! Problem? Vehettem volna helyette egy 20 éves német csoda autót is, de nem tartottam jobb választásnak.
További szép napot neked és békélj meg a tudattal, hogy a Suzuki is autó, és a Suzukisok is emberek! ;) :P
Nyugi!
-Meghagylak a hitedben, hogy autód van!
Csak nehogy karambolozz egy ilyen német ócskasággal,
amiben még anyag van, és alapból 6-8 légzsák is!!
Köszi! :D
Nyugi nem szándékozom karambolozni. De ha már itt járunk, egy 30 tonnás kamionnal szemben a te légzsákjaid sem érnek sokat. ;)
Szerintem meg mindenkinek van egy saját kocsija és azt csinál vele amit akar! Ha nem tetszik akk ne nézd!!
Egyébként nekem is suzukim van :-P
Látom, legtöbb válaszadónak a kínai gagyi jut először eszébe, pedig ma már sokféle gyártó kínál minőségi DRL-t, igaz, nem 3000 forintért.
Hogy minek?
Sokan nem látnak jól sötétben, ezért emelt fényerejű izzót raknak a tompított fényszóróba. Ezekkel valóban jobban lehet látni, mert több fényt bocsátanak ki, viszont a magasabb fényáram több hőtermeléssel jár, ami az izzó élettartamát egy hagyományoshoz képest lefelezi. Így aki nappal, jó látási viszonyok között is égeti a tompított fényszórót, kb. fél évente vehet 5-6 ezer forintos izzókat. Ráadásul ez pazarlás is, mert az 55 Wattot zabáló emelt fényerő teljesen felesleges vakító napsütésben, bőven elég a 13W-os LED-pár, ami láthatóvá teszi az autót, hiszen nappal nem látni, hanem látszani kell. De mivel a KRESZ előírja, hogy lakott területen kívül nappal is kötelező VAGY a tompított VAGY a DRL, ezért sokan inkább nappali menetfényt használnak, így a drága halogén izzó kevesebbet ég, ennek megfelelően tovább tart. És ez Suzukitól teljesen független...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!