Akksi teker, de nem indul a Puntó?
Sziasztok,
A mai nap a következő érdekes dolgot produkálta a kocsim (Fiat Punto II 1,2 benzin 60LE):
Indítás, rövid autóút, megállás, eddig rendben is volt, de amikor ujból el akartam indulni a riasztó kikaplocsló gombjára nem reagált a kocsi, és a szokásos lámpa sem villogott, ezek után kulccsal nyilt a kocsi (központi is, gondoltam lehet nem kapcsolban be a riasztót (bár a központinak akkor is nyilnia kellett volna)), de amikor indítani akartam akkor csak tekert és nem idult, rádió nem működött, fényszóró világított (de a műszerfalon a visszajelzője nem) elektromos ablak ment, index nem.
Próbáltam pótkulccsal is, azzal sem indult.
A kocsi nem lett műszakilag berhelve, a télen 1-2 szer lett bikázva, de az is 3 hete legutoljára.
A héten viszem szervízbe, de gondoltam leírom ide is, hátha valaki tud tippet adni hogy mi lehet a probléma, hogy ha nem muszáj a szervízben ne cseréljenek ki mindent amit érnek:)
Sziasztok,
Köszi a hozzászólásokat. Akksi tuti jó (sajnos már tudom milyen ha azzal van a probléma). Időközben sajnos nem tudtam várni, így már szervizben van a kocsi, remélem tényleg csak ilyen "apró" probléma van.
Köszi
Sziasztok,
Sajnos még mindig nem tiszta a dolog. Most hétfőn elhúztam szervízbe, másnap mehettem érte,állítólag zárlatos volt a riasztó, az kiiktatták, ment minden. Ma kb. 3 órája megint mentem volna a kocsival távkapcsoló megint nem működik, csak kulccsal nyílt az ajtó, ezek után rádió,index megint nincs ablak megy, viszont indult. Szerintem van egy alap hiba, ami meghülyíti az indexet a visszajelző lámpákat, a központi zárat és a riasztót (riasztó meg blokkolta az indítást). Riasztó ki lett iktatva, de az alap hiba megmaradt szerintem (valószínűnek tartom hogy a riasztómnak nincs is baja). Holnap reggel szervízben kezdek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!