Miből vehető észre hogy gyenge az akkumulátor? Nem indul pöcre télen, csak 4-5. jére. Az akksi 4 éves
lehet ez is ,de ez a tényező lehet akkár inditó berendezsésre utaló tényező.
jobb ujat venni mert töltésel nem mész messzire időben max időt huzol és ott fog ott hagyni ahol nem is reméled szarban rossz helyen . vegyél ujat .ha akkor is ugyan igy viselkedik akkor az már inditó
eredeti aksi vagy már nem?
mivel az eredeti aksi kibír 5-6 évet, egy másik aksi meg csak 2-3 évet bír ki (ezt boltosok mondták)
próbáld meg feltölteni ha jó lesz akkor jó lesz, ha meg nem lesz jó akkor másik kell, mert az enyémbe még eredeti aksi van, és 5. éves az aksi és már nagyon szarakszik, azt mondták h töltsem 3 napig folyamatosan mert gyenge benne a sav, te is próbáld meg hogy három napig töltöd folyamatosan, azt mondták nem baj ha nem veszi az áramot de a sav erősödik benne, van a tetején egy kis ablak ott zöld fénynek kell világítania, ha nem világít le van merülve, nekem már kicsit se világított és feltöltöttem töltöttem kb 10 órát, és feltöltődött de 4-5 indítás után megint lemerült, és ekkor töltöttem három napig, és bezöldült a kis ablakban a fénye, és most már több indítást bír ki, de azé így is töltöm 2-3 hetente, ameddig nem adja meg teljesen magát addig töltögetem meg nyüsztetem eztet, ha beszarik lesz véve egy másik, csak mivel ez eredeti azért nem akarom még lecsérlni, mert a többi az csak keveset bír majd ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!