Miért gondolja a sok "okos" ember, hogy egy Astra jobb
autó mint egy Swift?
Figyelt kérdés
Jókat szoktam nevetni az olyan hozzászólásokon, h "ne vegyél Swiftet mert az sz*r meg stb. bezzeg egy F Astra, az a király" meg stb...
Szerintem ha reálisan megnézzük, akkor látható, hogy egyik sem egy nagy presztízsű autó.
Az oké, hogy a Suzuki nagyon törik, de azt ne mondja nekem senki, hogy egy Astra annyira biztonságos lenne, mert körberöhögöm! Főleg az öt ajtós picike kivitelekre áll ez, mert egy kombinál még megértem, hogy a mérete miatt biztonságosabbnak hat néha. Arról nem is beszélve, hogy az meg bizonyított tény, hogy a Suzuki tartósabb. Szóval abszolút nem értem ezt a hozzáállást.
Ha 150 ezerért vettél 97-es évjáratú, tökéletes állapotú Swift-et - ráadásul extrákkal - , ahhoz én is csak gratulálni tudok. 200 ezer alatt nem is mernék autót vásárolni, nehogy megálljon hazafelé menet... :)
2013. jan. 9. 22:40
22/25 anonim válasza:
nekem egy 2003 as évjáratú suzukim van 2006 ban vettük 1250000 ért. Annyi hatalmas bajom van vele hogy még négy évig törlesztenem kell, motorikusan kiváló megy mint a bolond -18 fokban pöccre indul kényelmes. De a barátom dieseles opel astrája -8-10 fokban rettenetes nehezen indul, és bizony volt már baj vele elég. Külsőleg nagyon tetszik az astra de semmi pénzért nem adnám oda az én suzukimat érte. az autószerelő ismerősöm is csak a suzukit ajánlja mindenkinek. Lehet hogy a kasznija gyenge de ha karambolozol tökmindegy. láttam már bmw s balesetes fiatalemberkét aki összezúzta magát míg a suzukis simán kiszált a törött autóból és csak a kocsiját sajnálgatta
2013. jan. 20. 23:49
23/25 anonim válasza:
Szüleimnek szintén 97es swift-je van mivel velük élek (22 éves vagyok) én is azt hajtom napi szinten. 430ezerélt vettük kereskedésből 2 év műszakival, 3. tulaja vagyunk. Időben megkapja a friss olajat szűrőket stb..., nagy gond még nem volt vele. úton nem hagyott pedig elég nagy távokat megyünk vele.
Mivel dolgozom már én is szeretnék egy saját autót, mivel kicsi a kassza nekem is ezért suzi vagy astra f közül szeretnék kifogni egy jobbat, szerintem mind2 autó nem rossz a maga kategóriájában. Mivel a használt kocsi vásárlás zsákba macska, nem mind1 hogy az előző tulaj h bánt vele!!!
2013. jan. 22. 11:28
24/25 anonim válasza:
Gyerekek! Egyben megegyezhetünk, bármelyik jobb mint a buszmegbe fagyoskodni!!! :D
2013. jan. 22. 15:49
25/25 anonim válasza:
Hát amúgy mind 2 kocsi jó autó (a szép állapotú ) .Alapvető különbség hogy a swift egy kicsivel meg bízhatóbb. Azt nem merem mondani hogy olcsóbb mert kb egy árba van sőt az astra egy kicsivel olcsóbb is . De azért a swifben nincs olyan biztonság érzeted mint az opelba. Már az ajtó csukódásán érzek hogy sok anyag van a swift be és ha kiteszed a kezed az ablakon akkor előjön hogy úú bakker de vékony lemez. A másik a futómű . Míg az astrával vígan szeltem nagyobb tempóval a kanyarokat nyugodtan addig a swiftes mögöttem jött ugyan annyival de beszéltem vele (mert ismerem ) és majd össze fosta magát. Méretéből adódóan az astra kényelmesebb. Illetve az astrából van motor választék bőven . 1.4-2.0 ig 8v és a 16v , Illetve a dízelek .Szóval lehat válogatni. Én ugyebár utálom a suzukikat de nem fikázom ami jó csak mert "suzuki". Innentől kezdve mindenki azt választja ami tetszik neki . Ha jó állapotút fog ki akkor meg lesz vele elégedve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!